Vremeplov

Bila je neverovatno popularna, a onda se udala za GROFA i napustila Srbiju, a danas izgleda OVAKO (FOTO)

0
Jedno od najpopularnijih lica sa ružičaste televizije se zbog ljubavi preselilo u Italiju. Lepotica Lidija Skrinjik danas izgleda ovako...

 

- Bila sam vrlo oprezna, strogo sam filtrilala društvo s kojim sam se dopisivala. Četovali smo sedam-osam meseci, videli smo se samo preko veb-kamere, ali oboje smo poželeli i da se upoznamo. Dva ili tri puta smo se dogovarali da on dođe u Beograd, a onda bi nekoliko dana pred susret nestajao. Bio bi nedostupan, a nije ga bilo ni na četu. I posle nekoliko dana stvarno bi se javio. Kasnije sam saznala da se plaši aviona, a i imao je razne predrasude o našoj zemlji. Mnogo se loše pisalo o Srbiji svih onih prethodnih godina. Mislio je da mi ovde pljačkamo ljude na ulici, da im skidamo garderobu čim pređu granicu…Ali treći put je stvarno došao. Otvorila su se aerodromska vrata i pojavio se naočit Italijan, visok čak 195 cm - kaže Lidija i dodaje:

Marina Rajević Savić je bila najlepša i najtalentovanija voditeljka trećeg kanala: Danas je odana supruga, posvećena majka i najbolja baka (FOTO)

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker