Mirjana Božović i Vladimir Stanojević: Čari iznenadne ljubavi

Nakon učešća u rijaliti šou-programu Farma, bivša misica Mirjana Božović i voditelj Vladimir Stanojević otpočeli su intenzivnije druženje, koje se ubrzo pretvorilo u strasnu romansu
12
1 / 2 Foto: Luka Šarac

Učešće u rijaliti šou-programu Farma na TV Pink, iznedrilo je simpatije između bivše misice Mirjane Božović i voditelja emisije City Vladimira Stanojevića onda kada su se njih dvoje tome najmanje nadali. Pošto je dvadesettrogodišnja crnka na imanje u Lisojevićima ušla bez emotivnog partnera, dok je njen četiri godine stariji izabranik u to vreme bio u višemesečnoj vezi sa Ninom Božić koju su naknadno okončali, iskre strasti rodile su se tek nakon što su se zbližili daleko od kamera. Budući da se pre dolaska na Farmu nisu ni poznavali, Mirjana i Vladimir tek sada to čine, ali poneseni nežnim osećanjima, ne žele da se razdvajaju ni na sekund.

- Kada sam ga ugledala na Farmi, moj prvi utisak bio je da je dečko na mestu i u početku sam jedino posmatrala kako se ponaša u komunikaciji s drugim ljudima. Privukao me je svojim manirima i kulturnim ophođenjem prema ostalim učesnicima jer retko srećem divne momke kao što je Vlada – iskrena je Mirjana čiji je novi izabranik odmah nakon odlaska s imanja okončao romansu sa dotadašnjom devojkom.

- Kada sam odlučio da uđem na Farmu, moja tadašnja devojka i ja dogovorili smo se da ćemo o zajedničkoj budućnosti pričati po mom izlasku. Ona nije znala za poljubac koji se odavno dogodio između Milene Ćeranić i mene, ali ne vidim zašto bi nešto što se desilo pre nekoliko godina moglo da je pogodi, mada mi je žao što je za to saznala iz novina. Do raskida je došlo zajedničkom odlukom, nakon što se njeno raspoloženje menjalo u više navrata. Pozvao sam je telefonom, videli smo se, popričali i rastali bez izliva ljubomore – ističe voditelj i otkriva da je, pre nego što je upoznao Mirjanu, imao predrasude o devojkama koje su se takmičile na Izborima lepote.

- Ona je sjajna devojka i sa ispravnim životnim stavovima, a na Farmi sam najpre zapazio njen fizički izgled jer je bila najlepša među učesnicama. Po izlasku sa imanja, dao sam joj svoj broj telefona, javila mi se, izašli smo na piće i počeli intenzivnije da provodimo vreme zajedno – opisuje Vlada početak veze sa Mirjanom, koja još nije sigurna hoće li se njihov odnos pretvoriti u dugu romansu ili će nakon određenog vremena shvatiti kako nisu jedno za drugo.

- Ne znam da li bi u budućnosti među nama mogla da se desi ozbiljna veza. Istina, dopadaju mi se njegovi životni stavovi, ali zbog brojih obaveza koje imam na fakultetu i na predstojećem Izboru za Miss Srbije, nisam sigurna kako će se razvijati naš odnos. Za sada nam je lepo i ne opterećujemo se velikim planovima – iskrena je bivša misica, dok njen dragi kaže da nije ni približno takav zavodnik kakvim ga mediji predstavljaju i da je u vezi veran.

- Zvanično priznajem samo jednu bivšu devojku s kojom sam raskinuo nakon Farme i ne smatram sebe zavodnikom. Sa Mirjanom uskoro putujem na Ibicu, pa ćemo videti u šta će se pretvoriti naš odnos. Vodim se osećanjima i uvek poštujem drugu stranu u emotivnom odnosu, a Mira je definitivno devojka vredna poštovanja – priznaje Vladimir koji će od jeseni najverovatnije voditi novu emisiju na televiziji Pink, a spekuliše se i da će se naći u ulozi domaćina muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Nikola Rumenić

makonda-tracker