Mirjana i Miloš Krasić: Nežni zagrljaji za buduću mamu

3
Srpski fudbalski reprezentativac Miloš Krasić i njegova voljena životna saputnica Mirjana otkrivaju koliko su radosni zbog toga što će kroz tri meseca dobiti prvu naslednicu Milu
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Slavni fudbalski reprezentativac i igrač moskovskog kluba CSK Miloš Krasić iskoristio je pauzu pred početak prošlonedeljnih priprema u Austriji za predstojeći Mundijal, da poseti Novi Sad gde je  nekoliko dana uživao u društvu svoje lepe supruge Mirjane. Budući da je njegova voljena, koja je na pragu šestog meseca trudnoće, na poslednjem pregledu saznala da će ih uskoro obradovati prva naslednica, supružnici presrećni iščekuju dan  kada će ugledati ćerkicu i nadenuti joj ime Mila.

- Imao sam sedam dana za odmor sa suprugom i potrudio sam se da ga dobro iskoristimo, ali i da se dobro psihički pripremim za Svetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. Pošto moja supruga ostaje u Srbiji, siguran sam da ću imati jaku navijačku podršku ispred malih ekrana – kaže Miloš za Story, a njegova supruga otkriva koliko ju je usrećilo saznanje da će dobiti devojčicu.

- Pre nekoliko nedelja u Moskvi su nas pogrešno informisali, ali je valjda položaj bebe bio takav da su lekari pomislili kako je dete muškog pola, pa je Miloš svima već javio da će dobiti sina – smeje se Mirjana, a Miloš naglašava da mu je ipak svejedno kog će pola biti njihova beba koju su željno iščekivali.

- Zaista mi je svejedno, samo neka je dete živo i zdravo i da porođaj protekne u najboljem redu – iskren je naš fudbalski as koji budno pazi na svoju izabranicu i obasipa je nežnošću.

- Prijatelji zbijaju šale sa mnom i kažu da sam kao Tom Kruz koji je kupio aparat za ultrazvuk kako bi kontrolisao supruginu trudnoću. Nisam hipohondar baš kao on, pa idem tek svaki treći dan na kontrolu – šali se gospođa Krasić i kaže da će se poroditi u Novom Sadu.

- Iako bih to volela, Miloš tokom porođaja neće moći da bude uz mene zbog klupskih obaveza, ali doći će čim se porodim. Još se ne opterećujem time da li ću se poroditi prirodnim putem ili carskim rezom, samo želim da sve prođe bez komplikacija. Inače, Miloš je imao zadatak da sinu da ime, ali pošto ćemo dobiti ćerku, usvojen je moj predlog, pa će se devojčica zvati Mila. Osim stvarčica koje ćemo joj kupiti, čekaju je i plava kolica koja smo nabavil dok smo mislili da ćemo dobiti sina – priča Mirjana kroz osmeh i dodaje da odlično podnosi trudnoću.

- Za mene je trudnoća dar i ne pravim nikakvu famu oko toga što sam u drugom stanju, niti sam razmažena kao što sam mislila da ću biti. Miloš je oduvek bio izuzetno pažljiv prema meni i tu se ništa nije drastično promenilo otkako sam zatrudnela – kaže Mirjana.

Nikola Rumenić

makonda-tracker