Oporavak bi trebalo da traje nekoliko nedelja

Dugo se borila, ali odlaganju je sada došao kraj: Operisana Hanka Paldum

0
Poznata Hanka Paldum dugo se borila sa deformitetom kosti na nozi, ali planiranu operaciju stalno je odlagala...
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Hanka Paldum juče je  operisala čukalj u bolnici u Bonu, što je za Avaz potvrdila njena ćerka Minela Brkić Jašar. Pevačica se dugo borila sa deformitetom kosti na nozi, a planiranu operaciju stalno je odlagala...

foto: Privatna Arhiva

Konačno je uspela da prilagodi obaveze, pa je juče operisana. Ona je rekla da je operativni zahvat obavljen u jutarnjim časovima, te da je Hanka već popodne puštena na kućno lečenje.

Pre godinu i po operisala je čukalj na jednoj nozi i odavno je znala da mora da reši problem i na drugoj nozi. Legla je u bolnicu jutros, operacija je izvršena u deset sati, a doktori su se usaglasili da je odmah puste kući.

 

Sve je prošlo u najboljem redu, javljaju mi prijatelji iz Nemačke, koji se ovih dana brinu o mami, a i majka mi je poslala poruku da je dobro i da izlazi iz bolnice", rekla je Minela.

Bitku za zdravlje vodi već dve godine: Hanka Paldum otvoreno o operaciji (FOTO)

 

Popularna pevačica ostaće ipak neko vreme u Nemačkoj, a predviđanja lekara su da bi oporavak trebalo da traje nekoliko nedelja, pa Hanka, koja je nedavno proslavila 61. rođendan, sve do jula neće biti pred publikom.

makonda-tracker