Nada Macanković i Bojan Janić: Pečat velike ljubavi

Potpuno uvereni da su stvoreni jedno za drugo, glumica Nada Macanković i odbojkaš Bojan Janić protekle subote krunisali su svoju dvogodišnju ljubav crkvenim i građanskim venčanjem
4
1 / 15 Foto: Story Press

Posle skoro dve godine iskrene ljubavi, šarmantna glumica Nada Macanković i popularni odbojkaš Bojan Janić odlučili su da svoju romansu krunišu brakom. Sudbonosna veza, koju su otpočeli na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, uspela je da odoli svim preprekama, pa čak i izazovima koje nosi zabavljanje na daljinu. Potpuno sigurni u svoja osećanja, dvadesetosmogodišnja umetnica i godinu dana mlađi srpski odbojkaški reprezentativac venčali su se u subotu 22. maja u crkvi Svetog Luke, u beogradskom naselju Cerak, a potom su i pred matičarem sklopili građanski brak u restoranu Balašević. Uvereni da su stvoreni jedno za drugo, nasmejana nevesta i njen voljeni nisu skrivali radost, a za razliku od mnogih mladenaca, na svom svadbenom partyju sjajno su se proveli.

- Zauvek ću se sećati svega što se dogodilo na našem venčanju jer je to stvarno bio najlepši dan u mom životu – kaže lepa mlada koja je blistala u ekstravagantnoj venčanici, dok njen suprug  ne krije oduševljenje zbog toga što se svadbeno veselje prepričava i posle nedelju dana.

- Upriličili smo zabavu za oko trista zvanica. Za muziku, kojom su svi bili oduševljeni, bili su zaduženi Nikola Rokvić i bend Radijacija – ističe Bojan koji je svoju izabranicu zaprosio još u avgustu prošle godine, na godišnjicu njihove ljubavi.

Lepa umetnica je za svoju kumu izabrala svoju najbolju prijateljicu, glumicu Borku Tomović, dok je Bojanov svedok na venčanju bio odbojkaš Milan Vasić. Ipak, i brojne druge poznate zvanice podelile su sreću mladog bračnog para, a među najveselijima bili su glumci Viktor Savić, Kalina Kovačević, Ivana Vukčević, Ana Marković i Marina Vodenica, koja je uhvatila bidermajer, odbojkaš Andrija Gerić, kompozitor Aleksandar Milić Mili, kao i političar i književnik Vuk Drašković i njegova supruga Danica.

-  Izabrali smo da žurku, kao i građansko venčanje, priredimo u restoranu Balašević jer je ispunjavao sve uslove za svadbu kakvu smo želeli. Uz nas su bili mnogi naši prijatelji koje ne delimo na javne ili anonimne ličnosti jer su svi oni nama poznati (smeh) – šali se mlada gospođa Janić, koja sa svojim izabranikom još nije isplanirala odlazak na medeni mesec, budući da se još dvoume oko izbora destinacije za prvi bračni odmor.

- Stvari su se među nama od početka odvijale spontano i logično, samo smo sledili svoja osećanja. Nije bilo nikakvog posebnog sudbinskog trenutka koji je sve preokrenuo – otkriva Nada koja se, baš kao i njen suprug, slaže kako jedno drugo nisu osvajali nametljivo i taktikom, nego sasvim iskreno, otvorenog srca. Njihova ljubav rodila se na prvi pogled,  dok je Nada iza sebe ostavila petogodišnju romansu sa kolegom Radovanom Vujovićem, Bojan je već imao jedan brak koji je počeo u martu 2006, a okončan je početkom 2008. godine.

- Nas dvoje smo, generalno, sličnih karaktera – priznaje Bojan s osmehom na licu i naglašava da se na venčanoj zabavio proveo bolje nego ikada pre.

- Bilo mi je ludo i nezaboravno. Prvi bračni ples odigrali smo uz Bajaginu pesmu Iza nas. Ujedno, to je bilo Nadino iznenađenje za mene jer do poslednjeg trenutka nisam znao kada ćemo i uz koju numeru zaplesati – priseća se mladi sportista, dok njegova draga ističe da za razliku od većine devojčica, nikada nije zamišljala svoju svadbu, ali da je tek na dan venčanja shvatila kako je to, zapravo, velika prednost.

- Nikada nisam zamišljala svoju svadbu i možda sam se baš zato tako na njoj dobro provela – iskrena je glumica.  

Nikola Rumenić

makonda-tracker