Ana Nikolić: Daljina je ubila našu ljubav

Pevačica Ana Nikolić nedavno je raskinula vezu sa biznismenom Daliborom Matićem jer je, kako ekskluzivno otkriva za Story, posle godinu i po dana njihovu romansu uništila razdvojenost
0
1 / 2 Foto: Story Press

Uprkos tome što se neretko spekulisalo da razmišljaju o odlasku pred oltar, pop pevačica Ana Nikolić i njen izabranik, švajcarski biznismen srpskog porekla Dalibor Matić, stavili su tačku na svoju jednoipogodišnju romansu. Samo nekoliko nedelja objavljivanja svog trećeg albuma, atraktivna brineta odlučila je da raskine vezu, a u ekskluzivnoj izjavi za Story Ana je otkrila zbog čega je njena ljubav sa Matićem doživela krah.

- Istina je da od pre deset dana Dalibor i ja više nismo u vezi. Iza nas je godinu i po dana lepe ljubavi koju ne bih prljala suvišnim izjavama. Krucijalni razlog našeg raskida jeste taj što je posle dugog odolevanja daljina ipak učinila svoje - otkriva pevačica koja je nakon dugog razmišljanja uvidela da je bolje da se ona i njen dojučerašnji partner rastanu.

- Poslednjih meseci bila sam okupirana isključivo sobom i završavanjem kvalitetnih pesama za novi album. Nisam stizala da se bavim vezom, ni putovanjima, već sam primat dala CD-u koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana - ističe Nikolićeva i navodi da je Daliboru na rastanku vratila džip marke audi Q7 koji je dobila od njega u  septembru prošle godine za svoj trideset prvi rođendan.

- Pošto volim da kroz život koračam bez ikakvih repova i tereta odlučila sam da Daliboru vratim rođendanski poklon - automobil. Iskreno, ne želim da me neka materijalna stvar vezuje za prošlost. Bez ikakve uvrede prema njemu, jer znam da je taj poklon bio od srca, ali moji stavovi su ipak ovakvi - iskrena je Ana koja ovih dana privodi  kraju rad na svojim novim pesmama. 

 

DALIBOR MATIĆ: Možda nam se putevi ponovo ukrste

Iako su doneli odluku o konačnom rastanku, Anin bivši dečko Dalibor Matić otkriva kako veruje u mogućnost da jednog dana obnovi vezu sa atraktivnom pevačicom.

- Nisam javna ličnost, te mi je samim tim glupo da dajem bilo kakve komentare o svom privatnom životu. Međutim, da bih sprečio negativne insinuacije i tračeve zbog prirode posla moje sada već bivše devojke moram da se oglasim. Razišli smo se na lep i civilizovan način, iza nas je prelep period od godinu i po dana i sve što mogu da kažem jeste da su čudni putevi sudbine i da će nam se možda nekad opet ukrstiti - bio je iskren Matić u izjavi za Story.

Nikola Rumenić

makonda-tracker