Katarina Rašić otvorila butik UF Fashion

0
Pevačica i bivša članica Koktel benda Katarina Rašić, rešila je da se isključi iz javnog života i posveti svojoj porodici. Sigurna u svoju odluku da se više neće baviti pevanjem Kaća je sa svojom prijateljicom otvorila butik UF Fashion.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Lokal čiji je jedan od vlasnika šarmantna pevačica nalazi se u ulici Vojvode Šupljikca, iznad Depoa na Bulevaru, a UF Fashion je počeo sa radom u ponedeljak 31. maja.

- Želim da se odmorim od života koji sam do sada vodila i posvetim svom suprugu, a sasvim slučajno sam došla na ideju da sa mojoj odličnom drugaricom Ljiljom Živković otvorim butik. Uživam u kupovini garderobe i obilasku sličnih mesta, tako da sam se odlično snašla. Ljilja i ja i radimo u butiku radnim danima od deset do dvadeset časova i moram vam priznati da stvarno uživam. Kraj u kome se nalazi lokal je odličan, tako da smo se već upoznale sa komšijama i imamo društvo za kafu. Moj suprug je oduševljen mojim novim poslom i svaki dan me zove po nekoliko puta da proveri kako se snalazim. Koleginice još uvek nisu došle u posetu, ali su oduševljene samom idejom, tako da ovih dana očekujem Gocu Tržan i Aleksadru Perović koje su se već najavile – otkriva Katarina za Story.rs, koja već tri godine uživa u braku sa košarkašem Partizana Aleksandrom Rašićem.

Danilo Mašojević

makonda-tracker