odbrojavanje može da počne

Novinarima i fotografima je STROGO ZABRANjENO prisustvo: Probe za Evroviziju traju samo 20 minuta, a Tijana Bogićević ih je iskoristila ovako (FOTO)

0
Predstavnica Srbije, Tijana Bogićević, otvorila je današnje probe drugog polufinala Pesme Evrovizije. Srbija je prvi put imala priliku da oseti atmosferu na sceni i nagovesti kakav nas nastup očekuje sledećeg četvrtka u direktnom prenosu na RTS-u.
foto: Andres Putting
foto: Andres Putting

Svaka delegacija imala je na raspolaganju 20 minuta da proba svoju numeru i prvi put na velikoj evrovizijskoj bini prikaže scenski nastup, a Srbija je svoju probu završila uspešno. Ove godine, Tijana Bogićević na sceni će nastupiti uz plesni pokret Borisa Vidakovića, dok se tri prateća vokala nalaze iza scene.

- Jedva čekam da sve počne. Spremili smo lepu priču za gledaoce, jer želimo da napravimo dobar šou - rekla je naša predstavnica.

 

Tijana Bogićević: Najviše mi se sviđa naša pesma za Evroviziju (VIDEO)

foto: Andres Putting

Tijana dodaje da pesma govori o ženi koja je izgubljena u ljubavi, ali da zbog toga ne mora da potone i da može da sespase brodoloma, što će gledaoci u Evropi i širom sveta moći da dožive kroz nastup Srbije.

Srpski tim danas nije nosio kostime za nastup, što nas očekuje na drugoj probi. Ulaz u glavnu dvoranu nije bio dozvoljen novinarima i fotografima, koji prve probe tradicionalno prate iz evrovizijskog pres centra.

 

Tijana Bogićević o Evroviziji: Pobeda nam nije glavni motiv, želimo da što bolje predstavimo našu zemlju (FOTO)

foto: Andres Putting


Srbija je nakon prve probe imala i prvu pres konferenciju. Tijana Bogićević je odgovarala na mnogobrojna pitanja novinara i otpevala verziju pesme „In Too Deep“ na srpskom jeziku, koja je sinoć premijerno objavljena. Sledeće pojavljivanje u dvorani srpski tim će imati u petak, 5. maja, kada nas očekuje druga zvanična proba.

makonda-tracker