Biljana Obradović: Druženje sa Kim Katral i Ivanom Sert

U Njujorku je 24. maja održana svetska premijera filma Seks i grad 2, kojoj je prisustvovala naša poznata voditeljka Biljana Obradović, koja je uživala u društvu kreatorki Ivane Sert, Patriše Fil i glumica Kim Katral i Sintije Nikson.
0
1 / 3

Premijeri je prisustvovala i naša dizajnerka Ivana Sert koja živi u Istanbulu, a koja je kreirala kupaći kostim koji u filmu nosi Samanta, kao i šest ogrtača za plažu. Sutradan je na krovu zgrade pete avenije održana modna revija koju je organizovala stilistkinja filma Patriša Fil. Patriša je zadužena za sve odevne komade koje devojke nose u filmu, a na koje je potrošeno deset miliona dolara.

- Na reviji pod nazivom House of Filed predstavljeni su kupaći kostimi, naočare i ogrtači koje možemo videti u filmu, a koji se mogu kupiti u Njujorku. Zabavi su prisustvovali Keli Roland bivša članica grupe Destiny's child, poznati njujorški fotograf Majk Ruiz i mnoge druge javne ličnosti – otkriva Biljana za Story.rs, a ekskluzivnu reportažu gledaoci emisije Biljana za vas biće u prilici da vide od četvrtka na televiziji Svet Plus u 19 časova, u petak na televiziji Enter u 21 sat i u subotu na Spektrumu, kao i na više od 40 regionalnih i lokalnih TV stanica.

makonda-tracker