Ejmi Vajnhaus u ljubavi s rediteljem horora

Kako saznaje The Sun, problematična britanska kantautorka Ejmi Vajnhaus našla je novu ljubav u reditelju horor filmova Redžu Trevisu
0
1 / 3 Foto: Opticphotos.com

Ekscentrična soul diva Ejmi Vajnhaus već nekoliko nedelja tajno se viđala sa režiserom Redžom Trevisom. Prema navodima britanskog tabloida The Sun, njih dvoje su prvi put uhvaćeni zajedno u javnosti ovog ponedeljka kako se drže za ruke u romantičnoj šetnji po Londonu. Nakon toga, Ejmi i Redž otišli su u centar grada na večeru, a zatim pevačicinoj kući, gde su pre nego što su ušli razmenili još nekoliko poljubaca na stepeništu.

Ejmina porodica i prijatelji izuzetno su zadovoljni njenim novim ljubavnim izborom, posebno što pevačica sada vodi zdrav život i sve češće je viđaju radosnu i nasmejanu, što nije bio slučaj tokom mučnog braka sa Sirilom Blejkom. Za razliku od Sirila, Trevis, čiji je film Psychosis u fazi postprodukcije, veoma je posvećen svom poslu i ima razvijene radne navike, a istovremeno se kloni sveta poroka, što je Ejmi sada, tokom perioda rehabilitacije, posebno važno.

- Veoma sam srećan što moja ćerka ima novog dečka. Drago mi je što je krenula dalje sa svojim životom. Redž je veoma fin i normalan mladić – izjavio je Ejmin otac gostujući u jednoj škotskoj televizijskoj emisiji.

Vera Rakić

makonda-tracker