novo ime, više tema i sadržaja

Dobrodošli na Glossy.rs!

0
U želji da vama, svojim posetiocima, pružimo što bolji sadržaj na širi spektar tema koje prevazilazile okvire sajta o poznatima i koje su samim tim nedostajale na našem sajtu Story.rs, odlučili smo se na jedan odvažan korak, njegovo rebrendiranje.
foto: Promo
foto: Promo

Tako je veliki Story.rs od danas lepši, bolji i unapređeniji Glossy.rs sa novim licem, novim imenom i sa mnogo više tema i sadržaja.

 

Glossy.rs je sajt koji će pored svih dobro poznatih tema iz sveta poznatih svojim čitaocima pružiti i mnogo kvalitetnog sadržaja iz oblasti mode, lepote, zdravlja, lifestylea i svih drugih oblasi koje su interesantne najpoželjnijoj ciljnoj grupi, ženama. U isto vreme želimo da Glossy.rs privuče i pažnju šire javnosti koja ovakav sadržaj nije imala prilike da pronađe na starom sajtu. Iskustvo i dobro poznavanje sveta medija uredničkog tima starog sajta će doprineti u dobrom odabiru i plasiranju novih sadržaja u prepoznatljivom kvalitetu koji je oduvek bio zaštitni znak brenda Story. Tako će i Glossy.rs zadržati sve prednosti i dobre strane starog sajta i ponuditi svojim posetiocima i klijentima dosta novina, kako u pravcu razvoja sadržaja, tako i načina njegovog plasiranja.

 

Dobro došli na Glossy.rs, nadamo se da ćete uživati kao što i mi uživamo sa vama svakog dana.

 

Tim Glossy.rs

makonda-tracker