EKSKLUZIVNO

Nastavak Balaševićeve ljubavne priče: Šta se desilo sa Katrin?

0
Pesmu "Oprosti mi Katrin" iz 1978. godine o ljubavi dvoje mladih koji se upoznaju "na stanici u Puli" dobro znamo, a njen autor Đorđe Balašević snimio je nastavak čuvenog hita...
foto: Željka Dimić, Naxi Media
foto: Željka Dimić, Naxi Media

Đorđe Balašević odlučio je da čuveni hit radijskoj publici predstavi danas premijerno na Naxi radiju.

Oprosti mi Katrin, možda nisam bio fin, mada si mi bila draga..." stihovi su koje svakodnevno pevaju slušaoci Naxi radija, a od danas će imati priliku da čuju i zavole novu verziju pesme u kojoj je Balašević odlučio da ispriča priču o tome kako je glavni junak priče o Katrin krenuo put Istre i šta se sve dogodilo nakon druženja u Puli.

Čuveni Panonski mornar za omiljenu beogradsku radio stanicu otkrio je, da je pesma dobila nastavak u susret jednom posebnom koncertu.

Ova verzija pesme je vrlo ekskluzivna i predstavlja tri pesme spojene u jednu - priču o tome kako su krenuli vozom u Pulu, kako se pojavila Katrin i kako je na kraju Katrin otišla. Ova mala rapsodija napravljena je povodom koncerta u Puli, tada smo je odsvirali i sumnjam da ćemo je ikada više izvesti, ali tu je ovaj studijski snimak", rekao je Balašević.

Slušaoci Naxi radija imaće priliku da čuju ponovo odsvirana sva tri dela: uvod u priču, već poznatu numeru i njen nastavak, spojene u jedinu desetominutnu verziju koja daje odgovor na pitanje: "Šta se posle desilo sa Katrin?". Šta je prethodilo i koji je epilog ove ljubavne priče, poslušajte samo na Naxi radiju!

 

Nove delove pesme možete čuti danas eksluzivno na Naxi radiju, a celu "rapsodiju o Katrin" kako je Balašević nazvao, možete čuti večeras u popularnoj radijskoj emisiji "Dodir noći" voditelja Dejana Avramovića.

makonda-tracker