Potresena

Izgubila veru u ljubav, spakovala kofere i krenula na put: Nataša Bekvalac napušta Srbiju? (FOTO)

0
U saopštenju za javnost Nataša Bekvalac izjavila je da se razvodi usled nepremostivih razlika. Nastavila je vredno da nastupa, slobodno vreme provodi sa ćerkom i sestrama i trudi se da se ne opterećuje svakodnevnim spekulacijama o njenom privatnom životu...
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Sada, popularna pevačica Nataša Bekvalac rešila je da spakuje kofere i napusti Srbiju. Naime, ona će nakon nastupa koji ima u Grčkoj krajem meseca otputovati u jedno mondensko letovalište na predlog svojih prijatelja, saznajte Blic puls, kako bi se odmorila od svega što joj se u poslednje vreme dešava u privatnom životu.

 

Utučena nakon razvoda? Nataša Bekvalac jednom fotografijom pokazala kako se zaista oseća!

Prijatelji su je posavetovali da otputuje na mesec dana van Srbije i da se sama opusti u čarima jednog poznatog mondenskog letovališta. Nataša je prihvatila tu ideju, samo što će najverovatnije s njom otići i ćerka Hana, od koje ona ne voli preterano da se odvaja.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nata će se nakon nastupa u Grčkoj, koji ima krajem aprila, odlučiti za jedno od dva letovališta koje je planirala, a tamo će najverovatnije raditi na svojoj novoj pesmi..." rekao je izvor.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nataša je, naime, rešila da okrene novi list u životu, a turbulencije koje su joj se dogodile kažu da će otpevati u svojoj novoj pesmi, za koju sama piše tekst.

 

Nataša Bekvalac: Konačno i sudski razvod braka

Njen kum Alen, koji joj je bio velika podrška tokom karijere, najverovatnije će pisati muziku, dok će Nataša sama napisati tekst", otkriva izvor, međutim atraktivna pevačica još uvek nije ništa potvrdila.

makonda-tracker