Pogledajte kako je izgledala Firčijeva poseta pijaci

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Una_Sarajevo

01-06-2010 18:12h
Pa da li je ovo moguce!? Ovo stvarno ne mogu da shvatim... Da li je ovo namjesteno,ili...!? Ne mogu da shvatim reakciju tih ljudi,njihovu provokaciju,rijecnik,slobodno mogu reci i mrznju prema farmerima,... Fakat ne kontam... Mislim,ni ja nesto ne gotivim Nemanju,Milenu,pa ni Fircija,ali ovo je dno dna... No comment!

zela54

01-06-2010 19:16h
dobro je prosao,kako je zasluzio,ovo nije nista,sto smo videli,to je covek bez duse,srca,a bogami i mozga sram da ga bude,nazad u njegovu ameriku
i nikad da ne vidi nasu lepu srbiju,narode konacno da ga izbacimo sa farme,a on da povede sa sobom,macu,sajka,maju,i raku kojem se stalno podruguje,a ovaj nista nece da vidi

Sasa

01-06-2010 18:36h
Stidim se sto u ovakvoj Zemlji Srbiji zivim! Ovo nije moj "Nebeski narod"

lik

01-06-2010 19:05h
žalosno je što je ovim ljudima odlazak na pijacu i izvikivanje ovakvih bljuvotina jedini izlazak.......žalosno

nevena

02-06-2010 11:27h
Mi Srbi jesmo nacionalisti i to nije nikakav greh.Ispitivanja pokazuju da cove voli ovim redom
Zavicaj,zemlju u kojoj se rodio
Sebe,i
Svoju decu
To je redosled prirodnog . Racionalno,kad ima vremena za razmisljanje, deca su naravno na prvom mestu.
Ako je suditi po meni,ja sam nacionalista, ali sva moje ljubavi i druzenja su uglavnom sa crnogorcima ,hrvatima i madjarima. Odrasla sam sa madjarima i imala detinjstvo kakvo se sanjati moze.

Firci,ovo sto ova masa vice, nema nikakve veze sa tvojom nacijom ,ma koja da je.Govrili su da si turcin musliman ,madjar.Ovo nema veze sa nacijom.
Ovo je odgovor za mrznju koju tako galantno sejes oko sebe.Ne verujem da volis i sebe .Rugas se Milosu ,imitiras ga.Da li je to sto radis borba za 100 000 evra? Prihvatam borbu,ali ovako zlo ne.Imao si sanse,bez obzira sto si slupao neke stvari od tankih dasaka,koje se vide i sto si vecinu vremena proveo sklapajuci zaveru kako maci Milosa.Ali za mrznju koju si sve vreme pokazivao,ne samo prema Milosu,dovoljno je sto su te hranili .

dragan

02-06-2010 12:04h
a zar ne e sramota ona sto firci go pravi, pa zar taka treba da se odnesuva edna vip licnost.sto ke posadi toa neka znee

milena

02-06-2010 13:51h
bruka i sramota.tuzno i zalosno na sta je srpski narod spao!Zalosno ali,nikada u Evropu.KAKVE NAM SLIKE SALJETE U SVET?Steta za narastaj,i sve buduce generacije!DECA VAM SE STIDE POREKLA: SRAM VAS BILO;MALO JE RECI:DNO OSTAJE DNO;

milena

02-06-2010 14:47h
Srbijo,zemljo,gde ti je sloboda kretanja ? Srpski narode,zar vam nije dosta zla ? Dokle vise da nas sramotite ? Zasto zbog vas da se stidimo,sto smo Srbi ? ZBOG VAS;RODJENA DECA CE VERU DA MENJAJU ?Zar vas zivot nije nista naucio ? Cemu se nadate izrodi ? stidi se !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: