Robi Vilijams: Ajda je ona prava

0
U jeku priprema za Soccer Aid, dobrotvornu manifestaciju čiji je tvorac, planetarni superstar Robi Vilijams u intervjuu za Daily Star priznaje da je u Ajdi Fild pronašao ljubav svog života

Nosilac najvećeg broja Brit Awards priznanja, pop zvezda Robi Vilijams, i ovog leta organizator je utakmice Soccer Aid tokom koje će se na stadionu Old Trafford nadmetati engleske zvezde protiv javnih ličnosti i fudbalskih veterana ostatka sveta. Sav prihod od ovog događaja preko britanskog ogranka UNICEF-a ide u dobrotvorne svrhe za pomoć ugroženoj deci sa Haitija, ali i drugih krajeva planete.

- S obzirom užasne tragedije koje su u poslednje vreme zadesile decu širom sveta, smatram da ne postoji bolje vreme za sve nas da iskažemo svoju podršku UNICEF-u. Posebno mi je strašan zemljotres koji je pogodio Haiti. Deca tamo žive od danas do sutra, bez onog najosnovnijeg i to pod stalnim rizikom od nasilja i zloupotrebe – izjavio je potrešeni pevač.

Sakupljanje novca jeste Robijeva osnovna preokupacija, ali je ove godine posebno uzbuđen što će se na terenu naći i njemu omiljeni fudbaler Zinedin Zidan.

- Ne mogu da verujem da ću igrati protiv Zidana! Toliko sam srećan da bih mogao da poletim. Ne znam samo šta ću prvo da uradim kada ga budem video, da mu stegnem ruku ili da mu poljubim stopala – rekao je Vilijams u nadi da će ove godine engleska ekipa uspeti u svom naumu da postigne het trik, s obzirom da su Soccer Aid trofej poneli i prethodna dva puta, 2006. i 2008. godine.

Iako je tokom prethodnih godina imao velikih problema sa depresijom koja ga je vodila u svet poroka, opsesiju vanzemaljcima i gojaznost, deluje da je uspehom povratničkog albuma Reality Killed the Radio Star, zvezda kontroverznog šoumena zablistala sjajnije nego ikad. Osim uspeha na poslovnom planu, bišem članu benda Take That, od kada je upoznao američku TV glumicu turskog porekla Ajdu Fild, posrećilo se i u ljubavi.

- Kada je Ajdu upoznao moj otac, rekao mi je Sine, u gadnoj si nevolji. Opasna je to mala. Nakon nekog vremena i sam sam shvatio na čemu sam. Preda mnom se nalazi predivno ljudsko biće velikog srca koje želi da brine o meni i kojem i sam želim da se maksimalno posvetim kako bih joj uzvratio na isti način. Ona je osoba sa kojom želim da se venčam – presrećan je muzičar koji je pesmu I Won’t Do That To You posvetio upravo Ajdi sa kojom živi od prošle godine.

Vera Rakić

makonda-tracker