bol koja ne jenjava

Nikad viđena SLIKA pokojnog Šijana dospela u javnost, a zbog ovog detalja ćete se NAJEŽITI (FOTO)

17

Ovaj detalj iz doma poznate pevačica nikada ranije nije bio predstavljen javnosti

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Mirko Šijan, sin folk pevačice Goce Božinovske, ne krije koliko mu nedostaje otac Zoran, koji je ubijen pre osamnaest godina. Mirko je tada imao samo sedam godina, a budući da je odrastao bez oca, on daje sve od sebe da uspomene na njega nikada ne izblede.

 

Nju je prvu predstavio javnosti: Mirko Šijan pokazao devojku, nećete verovati ko je prvi prokomentarisao fotografiju (FOTO)

 

On je nedavno objavio Zoranovu staru fotografiju, a onda je sa prijateljima na Instagramu podelio jednu od najvrednijih stvari u njegovom porodičnom domu u Surčinu - sliku tragično ubijenog kik-boksera.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

 

A post shared by Miroslav Šijan (@mirkosijan) on

 

Na fotografiji koja je rastužila mnoge vidi se oslikan lik Mirkovog pokojnog oca, njegova uramljena fotografija preko koje je postavljena crna traka, kao i crvena ruža tik do nje. Međutim, detalj zbog kojeg su se svi naježili jeste lik uplakane žene koji verovatno simbolizuje neutešnu Gocu.

 

Čuli ste za njega, ali ga verovatno nikada niste videli: Ovako izgleda prvi muž Goce Božinovske sa kojim ima ćerku Jelenu (FOTO)

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

Goca je, inače, kobne noći 1999. godine pevala u Austriji, a svojevremeno je sadržaj poslednjeg razgovora sa suprugom podelila sa javnošću.

 

foto: Instagram Printscreen

Zabranio joj je ono što najviše voli: Goca Božinovska otkrila PRAVI razlog razvoda od Zorana Šijana (FOTO)

Tu noć sam pevala u Beču i poslednje što sam razgovarala sa njim bilo je to da mi je rekao da je ćerku Zoranu ostavio kod kuće sa bakom, a da je petogodišnji sin Mirko s njim. Čula sam ih obojicu. Zoran je rekao da se Mirko sav umazao i vikao je da brzo opere ruke. U pozadini sam čula glas sina kako kaže: "Dobro, tajo, dobro" - prisetila se neutešna pevačica.

makonda-tracker