Na mladima svet ostaje

Najmlađi sin Lepe Brene postao volonter: Ispratite put mladog Viktora ka samom čelu Granda

0
Viktor Živojinović, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, počeo je da volontira u njihovoj produkciji koju planira da preuzme...
foto: Instagram
foto: Instagram

Viktor Živojinović uz dogovor s mamom i tatom počeo da se obučava u porodičnoj firmi, a posao uči od Saše Popovića, piše Kurir. Uporedo, mladi Viktor studira biznis i menadžment.

foto: Dragan Kadić

Viktor nije želeo da studira u inostranstvu kao njegova braća Filip i Stefan. Odlučio je da ostane u Beogradu i lagano počne da uči posao u porodičnoj kompaniji. Brena i Boba su ga podržali. I njima je u interesu da jednog dana neko iz porodice preuzme produkciju i televiziju, a smatraju da je Viktor dovoljno sposoban da bi mogao da se nosi s tim", otkriva izvor.

Već je prošlo godinu dana od najglamuroznije proslave punoletstva: Evo kako je Viktor Živojinović proslavio 19. rođendan (FOTO)

Nakon što je pozvan za komentar potvrdio je ova saznanja.

Trebalo je da upišem studije na Vebsteru u Beču, ali kad sam ozbiljno porazgovarao s mamom i tatom, odlučili smo da je najbolje da ovde upišem studije kako bih sa strane radio neki posao.

 

Iskreno, nisam u fazonu da sedim po ceo dan u Austriji kad ovde mogu da krenem da radim nešto i budem od koristi. Počeo sam već, raduckam malo u 'Grandu', pomažem šta treba. Želim jednog dana da dođem na čelo firme."

foto: Luka Šarac

Ko će ako neću ja", rekao je Viktor i dodao da on poštuje maksimalnu angažovanost Saše Popovića.

Sinovi su joj ispunili dugo iščekivanu želju: Lepa Brena konačno dobija pojačanje! (FOTO)

Sale je naš kućni prijatelj i znam koliko dobro radi svoj posao. Međutim, ja ne želim da budem on, već ja. Želim da izgradim svoju ličnost", završava on.

foto: Dragan Kadić

 

makonda-tracker