Milan Stanković treći na Eurosongu?!

2
Internet stranica Predictor koju je pokrenuo portal Google u cilju predviđanja plasmana takmičara na Eurosongu, iz minuta u minut prati popularnost pesama, a Milan Stanković se trenutno nalazi na trećem mestu.
foto: RTS
foto: RTS

Glavni kriterijum u rangiranju predstavnika na Eurosongu je brojnost pretraga na internetu i pregleda na video portalima, ali se ne računaju rezultati iz zemlje predstavnika. Na stranici http://www.google.com/intl/en/landing/eurovision/index.html Milanu predviđaju i dalji rast popularnosti iako se trenutno nalazi na trećem mestu, ispred njega su predstavnici Grčke i Nemačke.

Finale 55. takmičenja Pesma Evrovizije 2010 biće održano u Telenor areni u Oslu, u subotu, 29. maja. U finalu će se nadmetati 25 zemalja – po 10 iz dva polufinala i 5 koje su se direktno plasirale u finale.Stručni žiriji i publika iz svih 39 zemalja koje su ove godine učestvovale na tom takmičenju  podjednako će odlučivati o tome ko će biti pobednik takmičenja Pesma Evrovizije 2010. Milan Stanković sa pesmom Ovo je Balkan nastupiće u finalu osmi po redu.

Budući da Srbija ne može da glasa za svog predstavnika, pozivamo sve naše ljude u dijaspori da podrže Milana i pesmu Ovo je Balkan.

Ukoliko živite van Srbije, gledajte prenos takmičenja na nacionalnoj televiziji zemlje u kojoj živite i saznajte broj telefona na koji možete da glasate za Milana i pesmu Ovo je Balkan.

Budite uz Srbiju i Milana Stankovića!

Danilo Mašojević

makonda-tracker