Kalina Kovačević: Nasmejana i zaljubljena

0
Talentovana glumica Kalina Kovačević više ne krije da je tokom jednogodišnje romanse sa sportskim menadžerom Radetom Ćaldovićem u njemu prepoznala svoju srodnu dušu
foto: Marko Todorović
foto: Marko Todorović

Srce mlade glumice Kaline Kovačević, ćerke proslavljene umetnice Ljiljane Blagojević i dramaturga Siniše Kovačevića, pre godinu dana osvojio je dvadesetšestogodišnji sportski menadžer Rade Ćaldović. Atraktivna brineta i njen izabranik mnogo vremena provode na putovanjima, pa su tako za Dan zaljubljenih bili u Parizu, a najlepše uspomene čuvaju s odmora u Italiji i Švajcarskoj, kao i tokom prošlogodišnjeg boravka u Crnoj Gori. Budući da svoju romansu čuvaju daleko od radoznalih pogleda, Kalina i njen dragi u Beogradu uglavnom izlaze u mirne lokale u Zemunu, u kojima razmenjuju nežnosti. Uprkos tome što uživa u harmoničnoj romansi, Kalina nikada ranije nije želela da govori o svom emotivnom životu i na sve načine izbegavala je direktan odgovor na pitanje o identitetu svog partnera.

- Istina je da sam u vezi koja traje godinu dana. Lepo mi je jer pored sebe imam osobu koja mi pruža veliku podršku i na Radeta mogu da se oslonim u svakom momentu. Trudimo se da što više slobodnog vremena provodimo zajedno, pošto i moj partner, baš kao i ja, takođe mnogo radi – otkriva Kalina za Story i objašnjava zbog čega svoju vezu ne voli da eksponira u javnosti.

- Svoju privatnost sebično čuvam, valjda zbog toga što sam kao mala imala muke da shvatim zašto deca jure moju mamu za autogram – iskreno kaže glumica čiji je dečko nedavno kumovao na svadbi fudbalera Nenada Milijaša.

Inače, ova mlada umetnica nikada nije želela da bude prisutna u medijima zbog svog intimnog života, već isključivo zahvaljujući talentu koji je dokazala u brojnim i zapaženim ulogama. Sklad u ljubavnom životu samo joj je dodatni podsticaj za poslovne uspehe.

- Dečko s kojim sam u vezi mora da me poštuje, voli i da mi život čini lepšim. Kada ste non-stop nasmejani, znači da vam je život lep, zanimljiv i da ste zaljubljeni, a tako je sada i sa mnom – opisala je Kalina čari ljubavnog zanosa. Inače, ona će po završetku pozorišne sezone veći deo predstojećeg leta provesti sa svojim izabranikom, koji je zahvaljujući finim manirima divno prihvaćen i od strane ugledne porodice Kovačević.

Nikola Rumenić

makonda-tracker