presrećna

Veliko slavlje u porodici Karić: Ponosna Dana danas ima razloga za osmeh! (FOTO)

1
Iskrene čestitke i najlepše želje upriličile su proslavu Dane Karić!
foto: Zoran i Uroš Ivanović
foto: Zoran i Uroš Ivanović

Nakon spektakularnog venčanja sa Nikolom Stoilkovićem koje je definitivno obeležilo početak ove godine, Dana Karić je sa svojim mnogobrojnim obožavaocima podelila srećne vesti - ona i njen suprug iščekuju svoje prvo dete.

 

On se trudi da svakog trenutka njegova draga bude nasmejana: Ovako se provode Dana Karić i njen suprug na medenom mesecu (FOTO)

 

Buduća mama je ove dane koristila kako bi se maksimalno posvetila sebi i uživala u svakom slobodnom trenutku. I dok je obilazila lepote Srbije, Danu su sačekale divne čestitke.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Zoran i Uroš Ivanović

 

Naime, Danijela Karić, njena sestra i poznata pevačica sa kojom je zajedno nastupala u poznatoj grupi DnD poželela je Dani sve najlepše povodom rođendana.

 

Podelila na Instagramu najradosniji momenat kada su saznali da će postati roditelji: Dana Karić i njen suprug se spremaju za najvažniju životnu ulogu (FOTO)

Želim ti svu sreću i lepotu ovog sveta, uživaj, budi voljena i voli i sledi primer svojih uspešnih i divnih roditelja! Ova godina će ti biti posebna i doneti mnogo sreće i radosti - u to sam sigurna! Ljubim te i volim", napisala je Danijela. 

 

 

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric) on

 

Ovaj rođendan je Dani posebno važan jer je to poslednji rođendan koji će dočekati sa svojim suprugom, budući da će njihova porodica sledeće godine brojiti jednog člana više.

makonda-tracker