Marija Šerifović: Još volim svog anđela

0
Pop pevačica Marija Šerifović ističe da njena misteriozna romansa sa partnerom kojem je posvetila najnoviji album i koncert u Areni još traje i tvrdi kako nije varala svog bivšeg dečka Slavka Kalezića
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Nakon što je nedavno zablistala na koncertu u Beogradskoj areni, pobednica muzičkog takmičenja Evrovizija iz 2007. godine, Marija Šerifović, zahvalila je publici, a na velikom video-bimu iza njenih leđa pojavila se romantična poruka kojom ona javno zahvaljuje svom anđelu na predivnoj romansi. Ništa od ovog ne bi bilo čudno da u poruci nije pisalo kako je ona u ljubavi sa svojim partnerom dvadeset i dva meseca, pa su pojedinci izračunali da je u to vreme bila u vezi sa crnogorskim glumcem Slavkom Kalezićem i upitali se da li je ta veza bila izmišljena ili je Marija bila u paralelnoj romansi.

- Stvarno to ne bih čak ni komentarisala jer mi nisu jasni ljudi koji broje dane mog života i računaju koliko je trajala neka moja ljubav.  Slavko i ja smo bili u najnormalnijoj vezi i posle svega ostali smo dobri prijatelji. On je nedavno poslovno boravio u Beogradu, tada smo se videli i neko vreme kvalitetno proveli zajedno. Slavko dosta radi i ja ću mu pomoći koliko god budem mogla – kaže pevačica koja je pre dve godine raskinula ovu njenu do sada jedinu poznatu romansu.

Međutim, pošto dvadesetšestogodišnja pevačica ne želi da otkrije identitet svog novog partnera kome je posvetila najnoviji album i koncert u Areni, ponovne glasine o njenom seksualnom opredeljenju dobile su na značaju, pa je tako nedavno objavljena priča o tome kako je Marijin anđeo zapravo hrvatska manekenka Renata Lončarević. Njih dve su, navodno, po pevačicinom izlasku iz rijaliti šou-programa Farma provele romantični vikend na jadranskoj obali.

- Muka mi je više od toga da stalno odgovaram na takve stvari i ne razumem zašto svaka devojka ili drugarica koja stane pored mene odmah mora da ispadne moj anđeo. To prosto nije istina – ističe Marija i negira kuloarske priče da je ubrzo posle koncerta okončala vezu s aktuelnim izabranikom.

- Do raskida nije došlo i ne razumem odakle potiču te priče. Hvala Bogu, sve je u redu, a ja i dalje volim svog anđela – iskrena je pevačica kojoj su najveću podršku na muzičkom spektaklu pružali njeni roditelji, majka Verica i otac Rajko Šerifović, koji su sve vreme bili uz nju, uprkos višegodišnjim spekulacijama kako se ne slažu posle razvoda.

- Moji mama i tata bili su veoma ponosni na mene, oduvek su mi davali podršku i ja sam im zahvalna na tome. Po završetku koncerta, rekli su mi da sam dobro pevala i kako sam ih učinila srećnim. Značile su mi te reči... Poenta mog koncerta bila je da svi prisutni odu zadovoljni, a pošto sam čula dosta pozitivnih komentara od publike, mislim da sam ispunila svoj glavni cilj – kaže Marija.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker