Jelena Karleuša: Primala sam infuziju s osmehom na licu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Jonny

31-05-2010 14:46h
pre svega hrabra zena...sve vise mi se dopada. Pozdrav Jeleni i njenoj porodici!

katja

31-05-2010 18:39h
ja se slazem sa svetlanom.spremati toliki koncert,toliko dugo a kod kuce dva tako mala deteta,i sve na racun svog zdravlja!to je patoloska situacija.

bilj

31-05-2010 15:51h
Jeci zelim sve najbolje, veliki je borac, preslatka je i jedina koja bi mogla nesto da uradi u svetu. Zivi u stilu pravih zvezda, koliko je to moguce u nasoj siromasnoj sredini. Nije ko Seka do juce razvijala pite a sad oce da bude zvezda.

Nefertiti

31-05-2010 15:29h
Zavist je cudo... Ostavite zenu na miru da radi svoj posao onako kako niko nema petlje u srbiji!

svetlana

30-05-2010 22:24h
nije li to divno? majka dve , prakticno - bebe, sa osmehom prima infuziju zbog poslovnog uspeha. dirnuta sam....ali dobro valjda je i to u trendu...

Ana

31-05-2010 07:32h
a ti si ljubomorna

Jelena

31-05-2010 07:39h
Svetlana, vas komentar mi govori o vama i vasem nezadovoljstvu.Vratite se u 19 vek gde su zene cuvale decu i kuvale.Grozno mi je kad neko negativno komentarise bilo cije napore da i pored dece i ljubavi i obaveza prema njima ima snage, volje i energgije da na drugim poljima bude uspesna i zdovoljna.Savetujem vam da nadjete nesto da vam ispuni zivot u potpunosti
sve najbolje

svetlana

01-06-2010 17:45h
mislim da me jelena (prava ili obicna:)) nije shvatila. svaka cast za ambicije, smatram da svaka moderna zena ne treba da se ogranici samo na ulogu majke. pricate tipicnoj feministkinji. druga stvar, previse sam mlada da bih bila nezadovoljna,tek 22.
ali ipak sam dovoljno stara da konstatujem jedno...jednu profesoricu likovne umetnosti sa platom od 500 evra mesecno (moja majka) ne bih menjala za "JK" tip majke. to je sve.

ana

01-06-2010 06:50h
Jelena ( ti si verovatno ista ova iz teksta), pa Svetlana je bas dobro rekla...potpuno se slazem sa njom.
Ne treba niko da se vraca u 19. vek, ali da se Jelena sama bavi decom kako bi naravno - svaka majka i trebala, ne bi imala ovolike ambicije i "obaveze" sa strane. Lako je kad se deca tutnu mami ili kome vec i ode mirne glave da se radi nesto drugo, bilo to zaista potrebno ili ne.
Lako je biti ambiciozan i ostvaren na drugim poljima kad ti neko drugi odradjuje majcinske obaveze.

n

02-06-2010 11:04h
bravo Jeco..... volimo te...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: