Nenad Milijaš: Zavet večnoj ljubavi

Srpski fudbalski reprezentativac Nenad Milijaš i bivša odbojkašica Ksenija Cicvarić 16. maja krunisali su svoju četvorogodišnju romansu raskošnim venčanjem najpre crkvi, a potom i pred matičarem
0
1 / 9 Foto: Privatna Arhiva

Nakon četiri godine harmonične romanse, dvadesetpetogodišnji srpski reprezentativac i fudbaler engleskog Vulverhempton vondersa, Nenad Milijaš, izgovorio je sudbonosno da svojoj verenici, nekadašnjoj odbojkašici Kseniji Cicvarić. Zaljubljeni partneri venčali su se 16. maja u crkvi Svete trojice pored stadiona FK Zemun u Beogradu, a zavet snažnoj ljubavi položili su i pred matičarem u Kristalnoj dvorani hotela Jugoslavija, gde je nastavljeno svadbeno veselje. Uz bogatu trpezu i veliki izbor skupih pića, zvanice su zabavljali pevači Ivana Selakov i Darko Radovanović, a specijalni gost bio je Džej Ramadanovski.

- Sve je proteklo u najboljem redu i svadba je bila veoma lepa. Kumovao mi je najbolji drug iz detinjstva i sportski menadžer Rade Ćaldović, a Ksenijina kuma bila je njena dugogodišnja drugarica Fanina – priča presrećni mladoženja kome je kum kao specijalno iznenađenje priredio dolazak Bore Đorđevića, frontmena Riblje čorbe. Legendarni roker tom prilikom prokomentarisao je kako ne peva na svadbama, ali da kao strasni navijač Crvene zvezde nije mogao da odoli a da bivšem igraču crveno-belih ne otpeva lično nekoliko omiljenih pesama. Zajedno sa presrećnim mladencima, najveseliji je bio nevestin otac Žarko Cicvarić, koji je kroz šalu rekao da mu je teško palo to što je kao veliki partizanovac za zeta dobio deliju. Poznato je da je njegova ćerka, koja je ime dobila po slavnoj crnogorskoj pevačici, inače njenoj baki Kseniji Cicvarić, takođe branila boje Crvene zvezde dok je trenirala odbojku.

- Uz pesmu Svanulo je iznad crkve Svetog Marka koju je otpevao Bora Đorđević, odigrali smo prvi ples i zabavljali se do jutra. Naravno, Ksenija je uzela moje prezime – ponosan je fudbaler  koji je nosio elegantno odelo čuvenog brenda Dolce&Gabbana, dok je njegova draga blistala u venčanici Wish. Na svadbi poznatog para među skoro trista zvanica našle su se i brojne javne ličnosti kao što su fudbaleri Bane Ivanović i Vladimir Stojković sa suprugama, potom Nikola Trajković, Boban Bajković, Marko Perović, glumac Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom, pevačica Jelena Jevremović, odbojkašice Anja Spasojević i Ivana Krdžić.

- Najbitnije mi je da su svi naši gosti osetili jake emocije koje spajaju Nenada i mene, zbog čega smo se i venčali. Naša ljubav je iskrena i to su svi prisutni uvideli – ističe dvadesetpetogodišnja studentkinja poslednje godine novinarstva, koja je zajednički život s voljenim muškarcem otpočela nakon što je on počeo da igra za Vulverhempton u Premijer ligi pre godinu dana.

Iako mnogi njihovi prijatelji već imaju roditeljsko iskustvo i stalno im prenose da istinsku sreću donose jedino naslednici, Ksenija i Nenad još ne priželjkuju potomstvo.

- Planiramo bebu, ali još ne žurimo s proširenjem porodice jer nam je veoma lepo i uživamo zajedno – iskren je Nenad koji uskoro putuje u Južnoafričku Republiku, gde će nositi nacionalni dres na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a nakon toga, najverovatnije u julu, sa svojom životnom saputnicom otići će na medeni mesec.

Nikola Rumenić

makonda-tracker