iskreno

Htela sam da idem kod psihologa da nekako izađem na kraj s tim: Sofija Šašić otvoreno o životu pored Ace Lukasa, o svom ocu...

1
Zbog poznatih roditelja, a kasnije i udaje njene majke Sonje Vuksanović za Acu Lukasa, Sofija Šašić godinama je u javnosti i u medijima
foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Ono oko čega se u poslednje vreme podigla prašina jeste to što je Sofija počela da kreira, pokrenula je sopstveni biznis, a s obzirom na to da živi sa tri žene u kući, otkrila je kako se Aca snalazi u kreativnom haosu koji vlada u kući.

 

A post shared by Sophia Laura (@sofijavu_) on

 

"Pa i on bude sa nama u tom kreativnom haosu! Ma on je najgori od svih nas. On kada se sprema ja ne volim da budem u kući, nikako, jer je to presvlačenje po 15 puta. Ovde mi ne valja pertla, ovde mi ne valja cirkon na majici, otpao… Znači, to je opšti haos u kući. Takva je ista i Viktorija! To je opšti haos u kući!", kaže Šašićeva.

 

Željko Šašić kroz suze priznao da ne razgovara sa ćerkom: Čujem o njoj sa strane ili iz medija

 

Iako se danas odlično nosi sa svime što izlazi u medijima i sa komentarima okoline, nekada nije bilo tako. Sofija kaže da joj je tokom osnovne škole bilo izuzetno teško zbog bolnih komentra koje je dobijala.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani..

makonda-tracker