jedva dovršila nastup

Zdravstveni problemi: Nives Celzijus na snimanju ostala bez svesti!

0
Nives Celzijus, učesnica hrvatskog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" za vreme snimanja pala je u nesvest.
foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica je tada na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ima masnicu na oku. Otkrila je da je u nesvest pala zbog nedostatka gvožđa i prevelikog fizičkog napora.

 

Nives Celzijus završila u bolnici: Osetila sam jak bol u grudima, a onda sam zatražila lekarsku pomoć...
 

- Čestitke mom dragom Daliboru Petku. Uvek me beskrajno zabavljaš. Hvala ti i za pet bodova. Možda je u redu da i objasnimo zašto jer mi malo smeta upotreba reči "kalkulisanje" u nekim od komentara. Ne, Dalibor Petko nije neko ko kalkuliše. Petko je dao tih pet bodova jer se kao najbolji prijatelj saosećao i brinuo za mene u toj situaciji - objasnila je Nives i dodala:

 

- Naime usred nastupa sam pala u nesvest i bilo je pitanje hoću li uopšte uspeti da snimim svoj nastup. Zna i on da to nije nastup za peticuu, ali zna i da sam se zaista borila da ostatak ekipe ne ostavim na cedilu. Verovatno bi većina vas postupila isto na njegovom mestu jer to je ljudski i to je prijateljstvo - napisala je Nives.


Nives Celzijus u detinjstvu trpela torturu: Ovo mi je bila jedna od najvećih trauma u osnovnoj školi (FOTO)

 

Ona je zbog ovoga dobila dosta pozitivnih komentara.

 

- Oduševila si nas u svakom pogledu i mnogo puta si bila zakinuta u ocenjivanju. Za nas si ti pobednica bez obzira na rezultat - napisali su joj fanovi.


 

makonda-tracker