drama se nastavlja

Ronaldova žrtva u potresnom pismu otkrila brutalne detalje napada: Nije mi stalo do tvog novca!

0
Nakon što su svetski mediji javili da je Kristijano Ronaldo silovao devojku u Americi i platio joj da ćuti o tome, pojavilo se potresno pismo koje mu je ona uputila.
foto: Instagram
foto: Instagram

Sve optužbe na račun fudbalera Real Madria proizlaze iz projekata Fudbal liks, u okviru Evropske istraživačke mreže, čiji je deo Njuzvik Srbija, članica Adrija medija grupe, javlja Kurir.

 

Konačno se oglasio! Evo šta Ronaldo kaže o STRAVIČNIM optužbama za silovanje

 

Podsećamo, devojka koju je Ronaldo navodno seksualno napastvovao potpisala je, tvrde mediji, vansudski ugovor kojim je za 375.000 dolara povukla tužbu i obavezala se na ćutanje o nemilom događaju, ali je insistirala na tome da se pismenim putem lično obrati fudbaleru.

 

foto: Profimedia

Ronaldo je devojku upoznao na žurki u Las Vegasu, nakon čega je nju i drugaricu pozvao u svoju hotelsku sobu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

foto: Instagram

- Zaskočio si me otpozadi, s belom brojanicom oko vrata. Uporno sam vrištala: Ne, ne, ne! i preklinjala te da prestaneš, nikada u životu nisam bila tako uplašena - navodi žrtva u potresnom pismu upućenom slavnom fudbaleru i dodaje:

 

- Volela bih da mogu svetu da kažem ko si ti u stvari!

 

Zabrinula se da ne izgori: Nikad ne biste pogodili ko Ronaldu maže leđa na jahti (FOTO)​​​​​​​

 

Iako je prihvatila nagodbu, godinu dana posle seksualnog napada ova devojka se pokajala što je uzela novac u zamenu za ćutanje.

 

foto: Profimedia

- Nije mi stalo do tvog novca, želim pravdu, ali pravde u ovom slučaju nema, ja više nisam ista osoba koja sam bila pre. Danas bih povukla svoju odluku, prošlo je godinu dana otkako si me silovao. Nadam se da si naučio iz svoje greške! Nikada ne uzimaj tako lako život nekoj ženi kao što si meni - zaključuje žrtva u svom emotivnom obraćanju Ronaldu.

 

makonda-tracker