"U šoku sam."

Mediji su javili da je u manastiru izbio incident: Ceca otkrila šta se ZAPRAVO dogodilo na liturgiji

0
Svetlana Ražnatović i njena porodica dočekali su Uskrs u manastiru Rajinovac, a mediji javljaju da ova liturgija nije prošla glatko.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Kako pišu mediji, Ceca je u manastiru u Begaljici uoči praznika prisustvovala ponoćnoj liturgiji sa ćerkom Anastasijom, sinom Veljkom, sestričinom Helenom i bratom Milanom Marinkovićem. Njima se ubrzo prodružila i sestra Lidija sa svojim suprugom.

 

Rodila je ČETVORO DECE, a izgleda SAVRŠENO: Cecina sestra Lidija je dokaz da žene u ovoj porodici NE STARE! (FOTO, VIDEO)

 

Kako su pojedini mediji objavili da je posle liturgije došlo do tuče, i da je navodno razlog tome bila najveća balkanska zvezda, oglasila se i ona i otkrila da do incidenta zapravo nije ni došlo.

 

foto: Aleksandar Jovanović

- Moram da priznam da ja nisam videla nikakav incident, a kamoli da su se ljudi potukli zbog mene. Pritom dok sam boravila u manastiru bile su prisutne brojne novinarske ekipe, koje takođe nisu videle ovaj incident. U šoku sam šta sve može ljudska mašta. Najžalije mi je što se na pravoslavni praznik koji slave svi ponosni Srbi, izmišljaju ovakve gluposti - rekla je pevačica.

 

makonda-tracker