Poznati na otvaranju dečijeg igrališta u Bloku 45

Pevačica Ivana Peters, voditelj Dejan Pantelić i glumac Jova Radovanović prisustvovali su kao stanari Bloka 45 otvaranju novog dečijeg igrališta u Nehruovoj ulici u Beogradu
0
1 / 2 Foto: Promo

Obnova dečijeg igrališta trajala je nekoliko meseci, a teren je otvorio predsednik opštine Novi Beograd Nenad Milenković. Svečanosti su pored stanara okolnih zgrada, prisustvovala i deca iz vrtića Sunce, kao i poznate javne ličnosti koje žive u Bloku 45 - glumac Jova Radovanović, pevačica Ivana Peters i voditelj Dejan Pantelić. Tokom programa koji je vodio Dejan Pantelić deca su gostima otpevala i nekoliko pesmica, a odigrana je i prva utakmica na terenu. Poznata pevačica grupe Negativ kaže da su deca oduševljena i da je otvaranje ovakvog parka bilo veoma potrebno.

- Ne možemo više decu da zadržimo u kući, čim otvore oči hoće u parkić. Njima stvarno ne treba puno, samo da je bezbedno i da imaju prostor da se igraju sa svojim drugarima. Želim da ovakvih mesta bude još više, jer su stvarno neophodna – rekla je Ivana Peters.

makonda-tracker