šareno!

Povod je bio Uskrs ali su blizanci postali centar pažnje: Madona sa fanovima podelila kako je provela najveći hrišćanski praznik! (FOTO)

0
Pevačica je pokazala deo svoje bajkovite porodice kao i delić kuće u kojoj žive...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica popa Madona, koja je svoju intimu naučila da čuva strogo van domašaja medija, jer joj se to mnogo puta obilo o glavu, odlučila je da podeli delić sa svojim fanovima.

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Ona je današnji praznik proslavila u krugu porodice, a u centru pažnje su bili blizanci iz Malavija koje je nedavno usvojila.

 

One su raspametile Instagram: Madona objavila fotografije svojih bliznakinja koje su neodoljive

 

Ona se dobro zabavljala sa njima i priredila im je Uskrs za pamćenje, jer se potrdila da sve do detalja bude savršeno do te mere da im izvuče osmeh.

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Ukrašeno drveće i posebne korpe za jaja samo su sitni detalji koje je pevačica izdvojila i pokazala svojim fanovima.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Uz mnogobrojne fotografije koje su nastale danas Madona je na Instagram postavila i fotografiju na kojoj se vidi kako izgledaju njena kuhinja i trpezarija.

 

Otac bliznakinja koje je usvojila Madona tvrdi da je prevaren: Nisam mogao ni da pretpostavim da ih više nikad neću videti (FOTO)

 

Dug trpezarijski sto prepun je uskršnjih detalja, a iznad njega visi grana ukrašena procvetalim cvećem, dok se u pozadini vidi prostrana kuhinja.

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Ipak, Madona nije pokazala nijedno jelo koje je spremila, pa ne možemo znati i da li pevačica uopšte zalazi u kuhinju ili je za nju zadužen neko drugi.

makonda-tracker