Gde je danas i šta radi?

Prodično blago vinulo ju je u zvezde: Žake i Tika Špic, zajedno i u privatnom životu? (FOTO)

0
Biljana Nikolić proslavila se kao Žaklina Žake Stojković, supruga Tike Špica, čiji je lik oživeo Predrag Pepi Smiljanić. Nakon ove uloge glumica se povukla iz javnosti, a često se pričalo kako su njih dvoje i u privatnom životu bili zajedno...
foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Mnogima je bila omiljeni lik, ali se ipak nakon serije povukla iz javnosti. Biljana Nikolić igrala je Žaklinu Žake Stojković, suprugu Tike Špica, kojeg je igrao Predrag Pepi Smiljanić. Zanimljivo je da su njih dvoje navodno i u privatnom životu bili u vezi.

foto: Youtube Screenshot

Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u 'Porodičnom blagu'. Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti.

foto: Youtube Screenshot

Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan", izjavio je on u jednom razgovoru.

On je bio velika ljubav Bisenije iz serije Porodično blago: Pogledajte gde je danas i šta radi Kokan? (FOTO)

 

Biljana je igrala i u seriji "Agencija za SIS", ali je sada nećete videti na malim ekranima. Danas je članica Kruševačkog pozorišta, mada živi u Beogradu, i majka je dvojice sinova.

foto: Youtube Screenshot

 

makonda-tracker