kod kuće im je najlepše

Njihov dom za Uskrs je izgledao apsolutno bajkovito: Nikolina Kovač podelila predivne porodične trenutke (FOTO)

0
Pevačica i njen suprug današnji praznik proslavljaju u svom porodičnom domu.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Poznata pevačica Nikolina Kovač i ove godine Uskrs provodi sa suprugom Sašom Kaporom i sinom Nikolajem, koji se neizmerno raduju zbog najvećeg hrišćanskog praznika.

 

Današnji dan rezervisan je za porodicu, a pevačica otkriva da kako godine prolaze, sve je veće interesovanje njenog sina za ovim praznikom.

Tokom Uskrsa uvek sam sa porodicom. Trudim se da taj doživljaj Uskrsa prenesem i na njih. Nikolaj što je stariji, sve ga više interesuje sve u vezi sa Uskrsom. Kada sam mu pokazala kakva su ovogodišnja jaja, rekao mi je:"Bravo, bravo mama". Njemu je sve ovo baš interesantno, uvek mi pomaže u svemu. Mi smo tim koji super funkcioniše - rekla je Nikolina, a onda nam pokazala svoja uskršnja jaja i objasnila na koji način ih je dekorisala.

Nikolina Kovač otvoreno o odnosu sa Sašom: Sumnjam da me vara 

 

 

 Ove godine sam se potrudila da uvedem nešto novo, drugačije, da upotrebim neku novu tehniku tokom ukrašavanja jaja. Htela sam nešto inovativnije, pa sam koristila dekupaž tehniku i lepe, pastelne boje. Sve izgleda bajkovito i smirujuće, veselo - objasnila je lepa pevačica i dodala da će i ove godine, najverovatnije, pobedu u tucanju jajima odneti njen i Sašin sin.

 

 

Njena slika i prilika: Evo od koga je Nikolina Kovač nasledila svu svoju lepotu (FOTO)

 

Videćemo ko će imati najviše sreće. Prošle godine smo dozvolili Nikolaju da pobedi, verovatno će i ove godine biti tako - kroz smeh je rekla plavokosa pevačica.

 

makonda-tracker