S ljubavlju ukrašavali su dom...

Bebin prvi Uskrs! Seka Aleksić ne može da sakrije radost: Ovo mi je najlepši praznik u životu! (FOTO)

1
Poznata pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić u porodičnom okruženju proslavljaju praznik. Ponosnim roditeljima mališana Jakova ovo je prvi Uskrs sa bebicom, te na sve strane sve "puca" od ljubavi, sreće i veselja!
foto: Instagram
foto: Instagram

Seka Aleksić jedva je dočekala ovu nedelju, kada će se sedmomesečni Jakov prvi put kucati jajima, piše Kurir. Pevačica se inače pridržava pravoslavnih običaja, pa se i sada potrudila da njena uskršnja trpeza bude prepuna raznovrsnih specijaliteta.

foto: Kurir

Seka se izuzetno posvetila ukrašavanju kuće u Staroj Pazovi. U većini prostorija dominiraju baloni, zeke i pilići, koji su usrećili njenog sina.

Ovo mi je najlepši praznik u životu! Veljko i ja smo s ljubavlju ukrašavali naš dom i potrudili se da našem sinu bude lepo. Volim da prostorije budu drugačije za praznike, a pogotovo za Uskrs", rekla je za Kurir Seka Aleksić.

Svaki detalj je pažljivo birala: Seka Aleksić otkrila kako izgleda njena uskršnja trpeza (FOTO)

 

Za Jakova je spremila posebno crveno jaje. Iako je on još beba, Seka i Veljko će prvo jutarnje kucanje obaviti s njim.

Jakov s nama učestvuje u svemu. Ovo je njegovo prvo kucanje, tako da Veljko i ja navijamo za njegovu pobedu", rekla je ona.

foto: Kurir

Seka godinama farba jaja na Veliki petak, a najviše joj se dopada dekupaž tehnika.

 

Dekupaž tehnika Marte Stjuart: Ukrasite jaja omiljenim salvetama, bez boje i lepka: ! (VIDEO)

Navikla sam da se tog dana posvetim dekorisanju uskršnjih jaja. Nije mi teško to da radim, prosto me umiruje", kaže pevačica.

 

makonda-tracker