radostan dan

Ne umem da spremam i nikakva sam kuvarica: Kako će Milica Pavlović provesti Uskrs? (FOTO)

0
Kako će provesti praznični dan, pevačica Milica Pavlović iskreno je priznala i prisećajući se porodičnih proslava....
foto: Instagram
foto: Instagram

Umesto da najveći hrišćanski praznik obeleži kod kuće u krugu porodice, Milica Pavlović će ga ove godine provesti radno.

Pevačica kaže da praznici u njoj bude posebna osećanja, pa često poželi da se vrati u detinjstvo i sklupča se baki i deki u krilo.

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on


- Nedostaju mi ti radosni dani. I danas se pridržavam običaja iz detinjstva da se na Uskrs kupam u kadi punoj vode po kojoj plutaju latice crvenih ruža. Kad sam bila mala, kupala me je baka. Posle bih lice premazivala crvenim jajetom i govorila: „Kako je ovo jaje crveno, tako ću ja cele godine biti rumena“ - otkriva Milica i dodaje da joj je žao što neće uživati u bogatoj uskršnjoj trpezi.

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on


- Nema šta ne volim da jedem. Na stolu je obavezna pita sa zeljem i sirom, koju moja baka umesi. A pošto sam zavisnik od slatkiša, torte i kolači su glavni. Nažalost, ja ne umem da spremam i nikakva sam kuvarica, možda zato što me je baka poštedela poslova - kaže zvezda „Granda“.

 

Nastavak priče pogledajte na sledećoj strani...

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Milica ističe da nikada nije pobeđivala u kucanju jajima, već je pobednik u više slučajeva bio njen deda.
- On je faca! Uvek je birao najmanje jaje sa šiljatim vrhom. Nikada se nisam ljutila kad bi polomio moje, ali inatila sam se, pa sam uzimala jaja sve dok ne slomim njegovo. Baka i deka su prošle godine zaboravili da mi ostave crvenu čuvarkuću, pa sam ih nedavno podsetila da slučajno ne zaborave na to - rekla je pevačica.

 

Pavlovićeva kaže da će se potruditi da nadoknadi to što za Uskrs nije sa svojim najmilijima.
- Imam želju da za Uskrs budem s porodicom, ali menadžeri su mi zakazali nastupe, niko me ništa nije pitao. Imam tu sreću da će ostatak porodice biti s bakom i dekom i oni neće biti uskraćeni društva i ljubavi. Nadoknadiću ja to - završava Milica.

makonda-tracker