Monika Beluči: Nadam se da Leoni neće ličiti na tatu

0
Dva meseca nakon što se obnažena slikala za italijansko izdanje magazina Vanity Fair, po mnogima najlepša svetska glumica Monika Beluči sa svojim dve godine mlađim suprugom Vensanom Kaselom dobila je i drugu ćerkicu koju su nazvali Leoni.
foto: monicabelluccifan.com
foto: monicabelluccifan.com

Dvoje supružnika koji sa filmskog platna mame uzdahe oba pola širom planete, Monika Beluči i Vensan Kasel, svojoj petogodišnjoj ćerkici Devi ovog vikenda poklonili su sestru. Devojčica je dobila ime Leoni, a u zvaničnom saopštenju se kaže kako je porođaj obavljen prirodnim putem trajao 2 i po sata, a bebica brineta duga 53cm teži 3,22kg.

Ponosita mama je i ovu svoju trudnoću ovekovečila slikajući se obnažena za italijansko izdanje magazina Vanity Fair, kao vid pobune zbog italijanskog zakona koji je protiv veštačke oplodnje.

- Mnogo je žena koje nisu u stanju da začnu prirodnim putem. Srećom, ja sam oba puta, čim bih poželela da dobijem dete, zatrudnela vrlo brzo. Međutim, da je bilo problema, bila bih spremna na sve, pa čak i da na kolenima pređem čitavu pustinju, kako bih ostvarila svoj cilj – izjavila je Monika u intervjuu za Vanity Fair.

Mnogi se čude što se ova dama odlučila da rađa u svojoj četrdeset i četvrtoj godini, ali ona smatra da je savremena medicina učinila čudo produživši životni vek svima, pa i roditeljima kojima se pruža prilika da budu duže sa svojom decom.

- Za snimanje filmova svake godine su prave, ali ja se tek sada osećam u pravim da budem majka. Nimalo me ne brine to što ću kada moje ćerke budu u dvadesetim, ja imati šezdeset i kusur. Pa šta? U današnje vreme, šezdesete su sjajno doba! – odvažna je glumica.

Muza Dior kozmetike smatra da je imala sreće što je obe trudnoće s lakoćom podnela, a trenutno joj je jedina briga na koga će njena druga ćerkica da liči.

- Kažu da je pravilo da drugo dete bude slika i prilika oca. Najiskrenije se nadam da u ovom slučaju to neće biti tako i da naša devojčica neće nimalo ličiti na Vensana. Kao muškarac, on je neodoljiv. Ali, zamislite samo curicu sa njegovim crtama lica! – izjavila je glumica koju u julu čeka holivudska premijera filmske fantazije The Sorcerer’s Apprentice.

Vera Rakić

makonda-tracker