Ivan Ivanović Juice: Možda sam malo preterao

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

ruzica

25-05-2010 18:50h
Bravo sine Ivane.!
Ti si brate posten i hrabar do koske. Gledala sam one nocu tu svadju sa Milosem. Pa brate, ti si jedini ostao da mu pozelish dobrodoslicu posle Arene , ti mu spremao veceru, cak ga upozoravao na gomilu jaja koju jede i visok holesterol, ali 'gadija' te 'navukla' i izbacila sa farme. Jedino se od srca nadam da ces iz ovoga izvuci pouku : nemoj da pijes sa svakakvim oloshem!!
Ja sam tvoja komsinica iz B.J. i ponosim se tobom iako imam 59 godina! Srdacan pozdrav tebi i tvojim roditeljima. Glavu gore Djuice, i ostani takav da bar malo nade imamo da su nasa deca sa Beogradskog asvalta sa sve tetovazama i psovkama neizmerno bolja od onoga sto mali coveculjak zeli da dokaze.

Ceca

25-05-2010 19:16h
Djus je veoma vulgaran decko, veoma los u alkoholu i veoma podlozan tudjem uticaju. Milos Bojanic je dosadan i naporan covek, ali Firči je utelovljenje zla. Povukao je sve farmere za sobom, a po izlasku iz Farme, će da ode u Ameriku, a Maca, Sajko i ostali će da ostanu obelezeni kao drustveni talog. Maca i Sajko su bili moji favoriti, ali kad sam neko vece videla sta decko od 21 godinu radi coveku od 60 godina, a ne zna ni zasto to radi, bilo mi je vise nego jadno. Njemu je idol covek koji drugom coveku psuje prvi red na sahrani. Dno, nema dubljeg...

TINNA

17-03-2011 15:31h
JUICE JE
ZNACI KRALJ KRALJEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

dusan

25-06-2011 03:25h
juice je moj idol
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: