pripreme su u toku

Čim je čula njihovu odluku, Jelena Đoković je odmah reagovala: Aleksandra Troicki je svoj porođaj isplanirala u istoj bolnici (FOTO)

0
I dok odbrojavaju poslednje dane trudnoće, Aleksandra i Viktor su doneli odluku koja je iznenadila mnoge, a posebno porodicu Đoković
foto: Reuters
foto: Reuters

Naš teniser Viktor Troicki i njegova supruga Aleksandra planiraju da se njihova beba rodi u Monte Karlu, gde se rodio i naslednik Đokovića. Početkom nedelje Aleksandra je otputovala na Azurnu obalu da bi obišla porodilište i uživala u gostima kod Đokovića.

 

Uz muziku i pesmu napravili su pravi šou: Viktor Troicki i Novak Đoković zaista imaju razloga za osmeh (FOTO)

Pošto se završio Dejvis kup na kome je njen suprug Viktor Troicki sa svojim saigračima trijumfovao protiv Španaca, Aleksandra Troicki otputovala je u Monako, a za nekoliko dana tamo treba da joj se pridruži i Viktor. Njih dvoje žele vrhunsku negu za svoju bebu, pa su zato odabrali najskuplju bolnicu u Monte Karlu, u kojoj je cena porođaja preko deset hiljada evra i u kojoj se rodio i mali Stefan Đoković",  kaže izvor blizak Viktoru Troickom, i objašnjava razloge zbog kojih su se odlučili za porođaj u ovoj rajskoj zemlji.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker