uporedo sa pripremama za solisticki koncert

Ponovo se uverila koliko poštovalaca i istinskih fanova ima u ovoj zemlji: Neda Ukraden u rumunskoj Filharmoniji (FOTO)

0
Pop diva Neda Ukraden uporedo sa pripremama za solisticki koncert u Sava Centru 19. maja, vredno radi u citavom regionu...
foto: Promo
foto: Promo

Dva poslednja koncerta Neda Ukraden odrzala je u susednoj Rumuniji i to u Temišvaru i gradu Oradea, uverivši se po ko zna koji put koliko poštovalaca i istinskih fanova ima u ovoj zemlji. Vratila se sa brojnim buketima cveća, ali i sa predivnim utiscima.

foto: Promo

Pre koncerta u Temišvaru, dan ranije održala sam koncert u Oradei, koji je upriličen za vlasnike rumunskog muzičkog kanala Nacional TV braću Micula. Nastupila sam sa nekoliko njihovih najvećih zvezda starije i mlađe generacije - bili su tu Andra, najveća rumunska zvezda, ali i čuvena Corina Chiriac, izuzetno cenjena i popularna pevačica rumunske scene koja mene obožava", rekla je pevačica koja je dan ranije nastupila u Filharmoniji u Temišvaru, kojom prilikom je dočekana kao svetska zvezda uz sve počasti i uvažavanje.

1 / 3 Foto: Promo

 

Da podsetimo, Neda priprema dve nove pesme kojima će iznaditi publiku u čitavom regionu, a premijerno će ih izvesti na jubilarnom koncertu "Mojih prvih 50" u Sava centru 19. maja kao njen poklon publici za podršku koju dobija tokom svoje blistave karijere duge pet decenija.

makonda-tracker