Vračar Rocks

Proslava tridesetogodišnjice postojanja: Ulaskom u 2017. godinu ušli smo i u godinu grupe Dža ili bu! (FOTO)

0
Dža ili bu proslavljaju zavidnu godišnjicu - 30 godina postojanja, novim spotom i besplatnim koncertom...
foto: Mikica Andrejić
foto: Mikica Andrejić

Tim povodom Beogradu će pokloniti besplatan koncert. U 20 sati 28. aprila slaviće se u Božidarcu, u okviru Vračar Rocks serijala.

 

Dža ili bu osnovan i su 1987. na Vračaru, pa će baš tu i proslaviti 30. rođendan. Iza sebe imaju sedam studijskih albuma, a aktuelno izdanje "Sedma sila" proglašeno je od strane slušalaca Radio Beograda 202 za najbolji album 2016. godine, a singl "Gasio sam mrak" za hit godine.

foto: Mikica Andrejić

Dža ili Bu su ujedno i jedan od koncertno najaktivnijih bendova na našim prostorima. U poslednjih pet godina svirali su više od 250 koncerata širom regiona, a tokom dosadašnje karijere održali su ih više od 700. Već imaju i tradiciju da na proslavama jubileja ugošćavaju najbolje mlade bendove: za 20. rođendan ugostili su Repetitor, za 25 godina postojanja Straight Mickey & The Boyz, a za 30. rođendan pozvali su nove nade rock scene - grupu Degeneza.

 

Pošto je kapacitet Božidarca ograničen, a bend želi da časti fanove besplatnim koncertom, ulaznice će biti besplatne, ali neophodne! Ulaznice za rokenrol koncertnu žurku sezone mogu da se preuzmu u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat).

 

Takođe, pred veliki rođendanski koncert koji očekuje publiku Dža ili bu su objavili i novi spot za pesmu "Zauvek". Spot je snimljen u produkciji studija "Fabrika" uz veliku pomoć i podršku RTS-a, koji je bendu ustupio deo video materijala.

 

1 / 4 Foto: Mikica Andrejić

 

Jedna osoba može da preuzme maksimalno četiri ulaznice. Božidarac, Vračar Rocks festival, 28. april, 20 sati.

makonda-tracker