exkluzivno za story.rs

Nemeš je mnoge intimne detalje krio od javnosti: Mesecima sam učio portugalski kako bih zaprosio Marijanu (FOTO)

0
Pasionirani muzičar Nikola Nemešević Nemeš vredno radi na svojoj muzičkoj karijeri. Ne krije da mu je nežnija polovina Marijana najveća podrška i nepresušni izvor inspiracije i po prvi put za Story.rs govori o detaljima prosidbe i svojim planovima za budućnost
foto: Ivan Dobričić
foto: Ivan Dobričić

Ponovo si u Beogradu, koji je povod?
Muzika pre svega. Potpisao sam za izdavačku kuću Magic Records, i sada pravimo zle planove za budućnost. Biće mi potrebno malo vremena da opet okupim bend i da se sa producentima organizujem oko daljih snimanja,
pošto sam napravio ozbiljnu pauzu pa smo se rasuli na sto strana, ali idemo ka tome da uobličimo koncept albuma i onda se bacamo na posao. A pored toga, počeo sam da radim i u jednoj radijskoj redakciji, no o tome više uskoro, kad svi detalji oko mog angažmana budu precizirani.

 

POGREŠAN POTEZ o kome Nemeš do sada javno nije govorio: Život mi je tada bio u haosu i OVO je bila greška (FOTO)

 

Kako si zadovoljan reakcijama publike na pesmu Ne mislim bez nje?
Ljudi odlično reaguju na fazon u kome sam krenuo (muzički) što mi daje vetar u leđa da u istom pravcu nastavim. Mada nije da bih se pokolebao i da je situacija suprotna, pošto kao i uvek radim ono što mi se radi i što sam zacrtao, tako da su pozitivne kritike dobrodošle, ali ne i presudne.
Kada bih se oslanjao na tuđa mišljenja umesto na svoj senzibilitet, verovatno bih se odavno bacio u neku komercijalu. A to nećemo.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker