Lepa Brena: Stefanov 18. rođendan

1
Pred oko 300 zvanica u hotelu Kontinental Brenin i Bobin stariji sin Stefan proslavio je punoletstvo.

Zvanice su bile sastavljene kako od Stefanovih prijatelja iz sveta sporta i drugova iz škole, tako i od maminih i tatinih prijatelja iz čitavog sveta i to iz svih sfera društvenog života – estrade, politike, ekonomije... Na zabavi nije manjkalo dobrog raspoloženja, pesme i igre, a gostima su pred šampanjac i tortu podeljene majice sa natpisom Finally legal.

- Želeli smo da Stefanu priredimo nezaboravno slavlje kog će se rado sećati. Mogu da kažem da je sve bilo veoma dirljivo, jer smo Boba i ja pre svega zadovoljni Stefanovim uspesima, disciplinom i odgovornošću koju ima prema svojim obavezama. I smatram da je dobro vaspitano dete zapravo najveći uspeh svakog roditelja koji se ne meri ni sa čim. Uopšte, mislim da je biti uspešan roditelj i najteže i najlepše zanimanje na ovom svetu – priča Brena i dodaje:

– Nisam ni osetila kako je proletelo ovih 18 godina, i čini mi se da je kao juče bilo kada sam otpevala pesmu Ja nemam drugi dom koju sam posvetila Stefanu.

Živojinovići su pred početak slavlja obratili zvanicama istakavši koliko im je porodična sloga važna. Zabavu su otvorile pesmom Bjuti Kvins, a potom se mikrofona latila i Brena. Da je čitavom događaju poklonjena velika pažnja, svedoči i činjenica da su se sve vreme slavlja na velikom video bimu vrtele Stefanove fotografije iz različitih perioda njegovog odrastanja. Kada je atmosfera dostigla vrhunac, slavljenik je tortu isekao sa braćom Filipom i Viktorom, a onda je usledio i šampanjac.

makonda-tracker