priča ili ne

Tuđ razvod nije njegov teren: Saša Kovačević prvi put o odnosu sa Natašom Bekvalac

0
Pevač se nedavno pojavio na nastupu Bekvalčeve, a budući da su bili veoma prisni prodbudili su sumnju da nisu samo prijatelji.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Pop zvezda Saša Kovačević i atraktivna pevačica Nataša Bekvalac nedavno su ponovo podgrejali priču da su u emotivnoj vezi.

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

 

Naime, Saša se nakon vesti o pevačicinom razvodu od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića pojavio na njenom nastupu u jednom prestoničkom lokalu. Cele noći su razmenjivali poglede, a kada joj se pridružio na sceni pevač ju je izgrlio i izljubio i tada je nastao lom..

 

Nastavak priče pogledajte na sledećoj strani...

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Dok je Nataša na svom profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju uz emotivnu poruku, Kovačević se nije oglašavao ovim povodom, sve do sada.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Budući da se spekulisalo da je upravo zgodni pevač krivac za Natašin razvod, pitali smo Sašu u kakvom je odnosu sa novosadskom barbikom, kao i da li ju je možda posavetovao oko razvoda.

 

Iskreno, ni sam se ne sećam kako sam upoznao Natašu, ali poznajemo se baš dugo i sve je to šoubiznis. Uvek sam smatrao da je bolje da neke privatne stvari držim za sebe... Nismo mi u takvoj vrsti odnosa da se viđamo po dva, tri puta nedeljno, pa tako nismo stigli da popričamo ni o njenom razvodu. Ja sam je sreo na nastupu gde sam došao jer sam bio slobodan i jer dugo nisam izašao. Smatram da klub nije ni vreme ni mesto da se priča o temi kao što je razvod. Ne volim da se mešam u tuđ privatni život, to nije moj teren - rekao je Kovačević 

 

 

makonda-tracker