iskreno o ljubavi i modi

Uroš je potpuno promenio njen stil, ali ovaj njegov zahtev će tek ispuniti: Goga Sekulić otkrila SKRIVENU ŽELJU svog izabranika (FOTO)

0
Ljubav sa Urošem Domanovićem je promenila Gogin život iz korena. Ipak, jedna njegova želja je još uvek ostala neispunjena.

 

foto: Privatna Arhiva

 

Pevačica  ističe da njenom budućem suprugu ne smeta kada se ona provokativno obuče.

 

On je taj koji me tera da se seksepilnije oblačim, doduše, on me kritikuje kada je moja figura u pitanju i traži da skinem još nekih pet kilograma. On smatra da bih time dovela telo do savršenstva", kaže ona.

Neću da kažem da si moja žena, ali bićeš uskoro: Uz sve detalje veridbe na Ciriškom jezeru, Goga Sekulić prvi put progovorila o trudnoći (FOTO)

 

 

Goga je u Beograd doputovala sama zbog promocije nove pesme „Red i zakon“, koju potpisuje reper Stefan Đurić Rasta, a za koju snima i visokobudžetni spot.

 

Uroš je morao da ostane u Cirihu zbog svojih obaveza. Iako mu je teško kada se razdvojimo, a kako je to samo na nekoliko dana, ipak ima razumevanja. Naročito kada je u pitanju moj posao, Uroš pravi kompromis", kaže Goga, koja se verinikom živi u luksuznom delu Ciriha.

Što se tiče njene popularnosti, Goga je svesna da je Uroš o njoj već saznao iz medija, te je jednu stvar posebno zahtevao. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker