za nju nema prepreka

Didi Džej osvaja Ameriku: Srpska pevačica niže uspehe na mestu na kojem se stvaraju SVETSKE ZVEZDE

1
Nakon što je ostvarila uspešnu karijeru u svojoj rodnoj zemlji, muzička zvezda Dijana Janković beleži sve više uspeha u SAD.
foto: Promo
foto: Promo

Didi je otputovala za Ameriku, gde vredno radi na svojim novim pesmama na engleskom jeziku, a ujedno i promoviše nove numere koje je snimila, i to na nastupima širom Sjedinjenih Američkih Država.

 

Zgodna pop pevačica uspela je da se izbori za svoje mesto u Americi, pa je tako nedavno bila gost i na gej paradi u Feniksu, a pored toga održala je koncerte u San Dijegu i Palm Springsu.

 

foto: Promo

Dijana nastupa u pratnji dva zgodna mladića, koji plešu s njom, a pevačica svakodnevno iskoristi priliku da ih pohvali na svojim društvenim mrežama.

 

Ona je pre nekoliko meseci snimila i duetsku numeru sa poznatim reperom Šegijem, koji se proslavio velikim hitom Bombastic. Njihova pesma za nepuna dva meseca ima preko pet miliona pregleda na Jutjubu.

 

foto: Promo

Didi Džej ce nastaviti svoju turneju, a njene odevne kombinacije sve vise i vise privlace kako medije tako i publiku, a sada je i kompletirala svoj scenski nastup.

 

makonda-tracker