Nataša Miljković: Najlepši trenuci s naslednikom

3
Mada se pre tri meseca vratila na male ekrane, voditeljka Nataša Miljković sve slobodno vreme provodi sa svojim sinom Lazarom s kojim često odlazi u duge šetnje
foto: Ivan Dobričić
foto: Ivan Dobričić

Iako to nije planirala, tridesettrogodišnja voditeljka Nataša Miljković pre tri meseca vratila se na male ekrane s porodiljskog bolovanja i počela da vodi Jutarnji program Radio televizije Srbije. S obzirom na to da je pre devet meseci postala majka malenog Lazara, posao u ranim jutarnjim časovima izuzetno joj odgovara jer sa sinom može da provede ostatak dana u dugim šetnjama. Nataša i njen nevenčani suprug, tridesettrogodišnji glumac Srđan Timarov, maksimalno su posvećeni svom poslu, ali i nasledniku koji im svakim danom okupira sve više pažnje. Inače, porodična sreća je preduslov za uspešne poslovne poduhvate poznatih supružnika, pa je tako ovaj talentovani glumac prošle nedelje odigrao zapaženu ulogu u predstavi Zapisi iz podzemlja, koja je imala premijeru u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Iako ne žele da zvanično stupe u brak jer, kako Nataša kaže, već ih imaju devet iza sebe ako računaju bivše bračne zajednice svojih roditelja, uživaju u skladnom odnosu i odrastanju svog mališana.

S obzirom na to da popularna voditeljka želi da aktivno učestvuje u odrastanju svog sina Lazara, svakom njegovom osmehu i novom zubiću, nakon Jutarnjeg programa odmah odlazi kući. Široki bulevari na Novom Beogradu, gde živi sa svojom porodicom, odličan su poligon po kojem svakodnevno šeta sa svojim naslednikom, ali često uživa i u sunčanim popodnevima kraj reke. Mada je trudnoću iskoristila da se odmori od stresnog zanimanja i svoju autorsku emisiju Ključ prolongira do jeseni, Nataša ima vremena i da prikupi nove ideje.

- Posao mi nije mnogo nedostajao. Postoje periodi u životu kada je potreban odmor. Uživala sam u miru i odsustvu svakog stresa, odmorila sam se od intervjua, jurenja gostiju i tema. Život mi se potpuno promenio i što je najvažnije - dobio smisao. Shvatam da je ipak moguće da dobijete dete i pravite se kao da se ništa nije promenilo: radite, izlazite, putujete, slikate se za novine i izazivate divljenje posmatrača – rekla je Nataša nedavno za Story.

Ksenija Konić

makonda-tracker