Ana Ivanović: Tajne lepote dostojne magazina Vogue

1
Najlepša i najzgodnija sportistkinja planete, Ana Ivanović, otkrila je čitaocima magazina Vogue u Španiji neke od svojih sitnih kozmetičkih trikova koji joj pomažu da održava svoj dobar izgled
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

U editorijalu junskog broja španskog izdanja magazina Vogue, naša teniserka Ana Ivanović otkrila je da, osim toga što uživa u tenisu, strast oseća i prema kupovini, uživanju na plaži, putovanjima i čitanju knjiga.

- Zaista uživam u modi i obožavam da idem u šoping. Ma gde da se nađem, iskoristim priliku da odem u kupovinu i vrlo sam srećna što mi se pruža prilika da putujem, pa mogu da se šetam po radnjama širom sveta. Naravno, kao i svaka druga devojka, nabavljam modne magazine kako bih videla šta je u trendu – iskrena je Ana, koja inače ima veoma suvu i osetljivu kožu, tako da koristi Eight hours kolekciju kozmetičke kuće Elizabeth Arden, kako bi licu i usnama povratila izgubljenu vlažnost.

Nakon problema s karijerom koje je imala tokom prethodnih godinu dana, svetska sportska lepotica broj 1, sada je spremna da se nanovo izbori i za titulu najbolje teniserke sveta.

- Otkako sam počela da treniram tenis, u meni se rodila ljubav prema samoj igri koja traje i dan danas. Nadam se da će to tako biti i dalje, pošto mi bavljenje tenisom ima smisla samo dok ga shvatam baš kao onda kad sam bila devojčica, kao igru koja mi donosi radost – rekla je Ana i dodala:

- To što me biraju za najlepšu sportistkinju zaista mi laska. Mislim da svaka devojka voli da dobija komplimente za svoj izgled, ali meni je važno da znam da me ljudi prepoznaju pre svega po načinu na koji igram tenis i mojim uspesima na terenu – odlučna je slavna teniserka.

Pogledajte video snimak sa mesta snimanja fotografija za beauty editorijal magazina Vogue:

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid57923441001?bctid=86212248001

Vera Rakić

makonda-tracker