iznenađenje

Videli smo je i skocnanu i u kućnom izdanju, ali ovakvu NIKADA: Anastasija Ražnatović je OVOM fotografijom oduševila sve! (FOTO)

0
Iako je svojom lepotom i stasom postala prava zvezda društvenih mreža i inspiracija mnogim devojkama, ćerka Svetlane Ražnatović je nedavno dokazala da je čak i od stila važnija jedna stvar.
foto: Instagram
foto: Instagram

Svojim srdačnim pristupom i fenomenalnim izgledom, Anastasija Ražnatović privlači pažnju gde god da se pojavi.

 

Nakon vesti o raskidu Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića rešila je da otkrije SVE: Anastasija Ražnatović pokazala ko je osvojio NJENO srce (VIDEO)

 

I dok mnoge devojke svakodnevno od nje iščekuju predivne fotografije na kojima će potražiti inspiraciju za svoj izgled, Anastasija je pokazala da ovo nije presudno.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

Naime, kako spontanost i lepota uvek idu jedno sa drugim, u slučaju Anastasije Ražnatović je to definitivno istina, jer je ova mlada devojka rešila da pokaže svima kako zaista izgleda njena spontana fotografija.

 

Razmenjuju garderobu, dele tajne i zavode svakim pogledom: Anastasija i Ana Cakić zajedno u noćnom provodu (FOTO)

 

I dok je ovaj njen potez naišao na veliko oduševljenje fanova, Anastasija je pokazala da je kamera zaista voli, a mnogi joj već predviđaju uspešnu karijeru u svetu modelinga.

 

 

makonda-tracker