emotivna ispovest

Kada je kvalitetan odnosu u pitanju, tračevi mu ne mogu ništa: Dubravka Mijatović iskreno o privatnom životu (FOTO)

0
Kako je dugo nije bilo u javnosti, lepa glumica je rešila da otkrije detalje svog privatnog života.
foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Poznata glumica se nakon velike pauze koju je napravila u filmskom svetu, nedavno ponovo vratila na velika platna. Ipak, ljubitelji pozorišta su imali prilike da je gledaju češće. Kako se uvek držala dostojanstveno u svakoj situaciji, Dubravka je u emisiji "150 minuta" otkrila kako izgleda njen sistem vrednosti.

 

Neke njene kolege će se ovo shvatiti kao prozivku: Dubravka Mijatović otkrila zašto IZBEGAVA da se pojavljuje u javnosti i medijima

Ja se trudim da negujem i da čuvam svoju profesiju i da se dostojanstveno bavim njome. E, sad ako je to stari sistem vrednosti jer se ne prodajem nikome i trudim se da stvarno radim svoj posao, onda verovatno jeste. Ta vremena su prevaziđena sada, moja generacija je studirala da bi dobila diplome, a nije ih kupovala", rekla je Dubravka Mijatović.

 

Kako trenutno glumi u predstavi koja se bavi time koliko trač može da ugrozi prijateljstvo, Dubravka je otkrila kako na nju privatno deluje trač.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Vladimir Šporčić

Kada je kvalitetan i pravi odnos u pitanju verovatno ne može, a u svim drugim slučajevima može, ali to onda nije ni bitno", izjavila je popularna glumica.

Ne voli pompu i glamur, ali zato obožava šoping: Ovako to radi Dubravka Mijatović (FOTO)

 

Iako ovakav tempo rada zahteva veliki napor, Dubravka Mijatović ističe da nikada nije umorna.

 

Nikada se ne žalim jer radim posao koji volim u nekom svom mikrosvetu koji sam morala da napravim da bih sačuvala osmeh na licu. Preumorna sam jedino kad izađem iz tog mikrosveta i pogledam oko nas. Zato ne izlazim napolje.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Kurir

 

Poznata glumica je ostavila upečatljiv utisak svojom ulogom Đine u seriji Srećni ljudi. Iako se ova serija sada reprizira, Dubravka priznaje da ne gleda sebe na televiziji.

 

Na žalost ne gledam sebe jer ne palim TV. Mada mi je žao što se ne snima više jer da ne moraju da repriziraju stare serije.

Dubravka Mijatović: Ne bih želela da se moje dete bavi glumom...

 

Rođena Beograđanka je zadržala svoju skromnost, te često ističe da najviše voli da poseti selo, jer obožava kontakr sa prirodom.

Rođena sam u Beogradu, a rado pričam o selu u koje sam odlazila mada je sada trend obrnut. Mislim da je to nešto lepo i da oplemenjuje, ja volim taj kontakt sa prirodom.

makonda-tracker