Ivana Đerisilo: U ljubavi mi cvetaju ruže (ceo tekst)

Odbojkašica Ivana Đerisilo prvi put otvoreno priča o svom odnosu sa plivačem Miloradom Čavićem i otkriva da je, uprkos glasinama kako su raskinuli, njihova veza veoma kvalitetna
0
1 / 3 Foto: Vladimir Lukić

Dvadesetsedmogodišnja odbojkašica Ivana Đerisilo i godinu dana mlađi plivač Milorad Čavić i dalje uživaju u strasnoj ljubavi, uprkos tome što je vest o njihovom razlazu krajem prošle godine preplavila domaće medije nakon što je Čavić uslikan u provodu s anonimnom atraktivnom crnkom. Sudeći po najnovijem razvoju događaja u životu poznatog para, njih dvoje neizmerno uživaju u iskrenoj ljubavi, a lepša polovina popularnog dvojca negira postojanje bilo kakvih trzavica u njihovom odnosu. Protekle subote Ivana i Milorad provodili su se na prestoničkom splavu Freestyler a u nedelju su bili i kumovi na jednom krštenju u Beogradu.

- U mom privatnom životu sve je po starom i u ljubavi mi cvetaju ruže. Proteklog vikenda bili smo kumovi na krštenju jednog malog deteta, pa smo vikend proveli zajedno u Beogradu – kaže Ivana i odgovara na najnovije spekulacije u vezi s njenom navodnom trudnoćom.

- Ne planiramo bebu. Kada zatrudnim, pevaću od sreće i to sigurno neću kriti. Dete je nešto najlepše što može da vam se dogodi u životu, ali potrebno je i da mu se predate u potpunosti – iskrena je zgodna sportistkinja.

- Ne pričamo o tome da li bismo voleli muško ili žensko dete jer smo zaista daleko od toga. Ja trenutno ne mogu da dam sto odsto sebe detetu jer još igram odbojku, a i Milorad, naravno, još pliva. Kada budemo spremni da svoje karijere stavimo u drugi plan, tada ćemo se verovatno venčati i praviti decu – kaže slavna odbojkašica i objašnjava kakve osobine bi trebalo da poseduje budući otac njenog deteta.

- Jedino mi je bitno da osoba s kojom ostvarim potomstvo bude sa mnom do kraja života. Nadam se da će to biti Milorad, ali i ako ne bude, važno je da pored mene bude neko ko će me svim srcem voleti. Trenutno ne planiram potomstvo iako bih volela da mi proradi materinski instinkt. Istina, za sada se to nije desilo, ali valjda će i to doći s godinama. Kada ostvarim svoj životni cilj na planu odbojke, onda ću se pozabaviti i naslednicima - iskrena je Ivana u razgovoru za Story.

Baš zbog ovakvih stavova, izuzetno su je pogodile medijske spekulacije da je abortirala, pošto bi, kako kaže, bebu sigurno zadržala sve i da je neplanski ostala u drugom stanju.

- Naravno da su mi smetale takve spekulacije jer je veoma glupo  napisati da je neko izgubio bebu. Nije reč o meni, to me ne dotiče jer nije istina, a moja porodica i prijatelji samo su se nasmejali na takve stvari. Da mi se stvarno desio klinac, sada bih ga šetala po dvorištu zajedno sa kucom koju posmatram kao svoje dete. Ja sam najobičnija devojka iz kraja, nisam nikakva medijska zvezda, pa ne volim ni kada se piše o bilo čemu drugom osim o mojim sportskim rezultatima – kaže Ivana koja s našim slavnim plivačem za sada ne razmišlja o odlasku pred oltar.

- Ne pričamo o svadbi, venčanju, niti o bilo čemu što je vezano za crkvene ceremonije jer sam se jednom udavala i veoma opekla. Ne želim da ponovim grešku, mada je možda grubo tako nazvati prošli brak. Ipak sam provela i mnogo lepih godina sa bivšim mužem, ali ubuduće prvo potpisujem predbračni ugovor. Svoju teritoriju ne želim više da delim napola s nekim ko to ne zaslužuje i zato sam daleko od braka – kaže Ivana koja je pre veze sa Miloradom izašla iz braka sa rukometašem Borisom Stankovićem.

- Imala sam problema prilikom razvoda zbog podele imovine, ali bitno mi je da sam srećna i zadovoljna pa neka bivši partner uzme sve. Jer, šta će mi materijalne stvari kad nema ljubavi. S druge strane, Miki i ja ne pričamo na tu temu, već isključivo o tome kako će on da pobedi Majkla Felpsa, a ja da osvojim Ligu šampiona i kako ćemo sve vreme biti velika podrška jedno drugom – ističe slavna odbojkašica koja kaže da ne očekuje verenički prsten od Milorada.

- Ne znam kako bih reagovala kada bi me zaprosio. To niti očekujem, niti priželjkujem. Mislim da smo dovoljno stari za takvu neku odluku, ali čini mi se da smo ipak daleko od toga. U budućnosti sigurno nećemo pričati javno o našem odnosu, već samo o tome kako da budemo bolji ljudi i uspešniji sportisti. Bavimo se humanitarnim radom i to nam je osim sporta prioritet, pa svaki slobodan momenat provodimo u domovima sa decom. Trudimo se da im organizujemo izlete i život učinimo boljim. I Miloradu i meni bitno je da svoje sportske veličine potvrdimo i van sporta i pružimo deci koja, igrom slučaju nemaju jednog ili oba roditelja, motiv za bolju budućnost. Nas dvoje smo, srećom, kroz svoje živote imali veliku pomoć roditelja, pa na neki način želimo da se podrškom odužimo svim tim divnim mališanima – zaključuje zgodna Ivana Đerisilo iza koje je sjajna sezona u turskom klubu Galatasari.

Nikola Rumenić

makonda-tracker