iskreno o teškim trenucima

Radi na svojoj psihi svakodnevno: Dajana Paunović progovorila o depresiji (FOTO)

0
Dajana je otvoreno pričala o tome kroz šta je prošla otkako je odlučila da se razvede od Saše Žike Jakšića, posle sedam godina braka.
foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Sanja Marinković je u svojoj emisiji "Magazin In", bez koje ne možete sa zamislite subotnje popodne, ugostila ovog puta pet poznatih dama sa domaće javne scene. O aktuelnim temama razgovarala je sa

kreatorkom Vericom Rakočević, pevačicama Gocom Lazarević i Lenom Kovačević, voditeljkom i novim licem Televizije Pink, Dajanom Paunović i glumicom Zlatom Numanagić.

 

Ove poznate dame bile su spremne da bez dlake na jeziku govore o današnjim muško-ženskim odnosima i tome šta je u moderno vreme najbitnije devojkama i momcima.

 

- Iako nema šta da jede, kupiće "Luj Viton" torbu, makar i falš, da bi se dopala ovom koji vozi "Mercedes", a nema stan - rekla je Verica tome šta se danas ceni kod partnera.

 

Goca je ispričala šta je njoj bilo bitno kad je bila mlada.

Meni je bilo važnije da kupim garderobu, nego da jedem kao čovek - priznala je pevačica.

 

Dajana je otvoreno pričala o tome kroz šta je prošla otkako je odlučila da se razvede od Saše Žike Jakšića, posle sedam godina braka.

 

- Mislim da ljudi imaju iskrivljenu sliku o nama, a i mi smo od krvi i mesa. Radim na svojoj psihi svakodnevno, ne dozvoljavam sebi da potonem u depresiju - objasnila je Dajana.

 

Pored aktuelnih tema, u Sanjinoj emisiji će Verica, zajedno sa stručnjacima, dati i savete za oblačenje, ali i zdrav život, zato ne propustite još jednu zanimljivu emisiju "Magazin In", u subotu, 8. aprila, od 17 časova, samo na Televiziji Pink!

makonda-tracker