nestrpljivi

Budući tata stalno kupuje stvari za bebu: Viktor i Aleksandra Troicki broje sitno do porođaja (FOTO)

0
Supruzi našeg tenisera termin za porođaj zakazan je za jun, a njih dvoje s nestrpljenjem očekuju novog člana porodice...
foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

 

Teniser Viktor je spreman za ulogu tate, a već sada je sve potpuno spremno za dolazak bebe.

 Aleksandra se odlično oseća, ali je za to najvećim delom zaslužan Viktor. Ona je morala da miruje veći do trudnoće, a sad ulazi u osmi mesec i mnogo joj znači što je Viktor izuzetno pažljiv i što svaki trenutak koristi da uradi nešto lepo za nju, čak i kada nije pored nje. Ništa mu nije teško da uradi za Aleksandru. Nije mu teško da usred noći ustane i izađe iz kuće da bi joj doneo bilo šta. Ali, ona to ne traži od njega jer i nije jedna od onih razmaženih trudnica - priča za „Blic” izvor blizak ovom paru.

 

Mama će biti ta koja će odlučiti o imenu: Aleksandra i Viktor Troicki otkrili pol bebe! (FOTO) 

 

Viktor non-stop kupuje stvarčice za bebu. Odakle god da se vrati, on nešto donese za bebu.

I iako naš teniser Viktor Troicki često nije u zemlji zbog turnira koje igra, a Aleksandra je nedavno prestala da ga prati na takmičenja jer je sada već u poodmakloj trudnoći i ne bi smela mnogo da se zamara, on je sa Aleksandrom non-stop na vezi i na društvenim mrežama. A skajp im služi da u svakom trenutku mogu i da se vide.

 

 

On je malo tu, malo nije, i oboje su navikli na takvu organizaciju. Ona bi naravno išla sa njim, ali bilo je dosta stvari koje je trebalo uraditi pre nego što dođe beba, pa je Aleksandra najviše vremena provela oko sređivanja i renoviranja stana i sa majstorima koje je trebalo nadgledati. S druge strane, Viktor non-stop kupuje stvarčice za bebu. Odakle god da se vrati, on nešto donese, što Aleksandru potpuno oduševljeva. Posebno joj je drago što on sam misli na takve stvari, ona ne mora bilo šta da kaže. Ona je znala da će Viktor biti pažljiv i nežan, jer je inače uvek bio takav prema njoj. I to se nije promenilo sve vreme njihove veze. Aleksandra je presrećna što je on u toj meri posvećen porodici, a beba još nije ni došla na svet - kaže izvor „Blica”, i dodaje da i Aleksandra i Viktor jedva čekaju da beba dođe na svet.

 

makonda-tracker